Banner Image
4.2. LoL, LEC Spring 2022: BDS – G2 | G2 bot-lane alkaa löytää sävelen

Tappojen tasoitus: G2 -5,5

@1,71

Panos
1.5/5

League of Legends tekee paluun jälleen perjantaina, kun LECin viikonlopun ensimmäisellä pelikierroksella. Alkuillasta toisensa kohtaavat BDS ja G2, kun G2 nappasi herkullisen voiton edellisen viikon päätteeksi arkkivihollisesta Fnaticista. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

BDS teki tarvittavan viikko sitten

Team BDS otti kaksi tärkeää voittoa, kun se kohtasi edellisenä viikonloppuna kaksi sarjan heikointa joukkuetta. Tälle viikolle vastus kovenee, kun G2 osoitto Fnaticia vastaan, että sen uudistuneella kokoonpanolla on mahdollisuuksia haastaa edellisten vuosien saavutuksia, kun kaikki osuu kohdalleen. BDS:n tärkein tontti on pitää Caps kurissa, kun Nuclearintillä on mahdollisuus päästä tekemään tuhoja hyvällä alkupelillä. BDS:n osalta bot-lane on ollut heikkous ja tämän tilanteen kääntäminen on vaatinut paljon solo-linjoilta, kun ranskalaisosasto on ollut vahva pelistä toiseen. Bot-lanen ohella jungleri Cinkrof on ollut täydellinen hit or miss -pelaaja, kun hänen otteensa ovat johtaneet nopeaan jälkeen jäämiseen kullassa tai dominoivaan voittoon junglereiden match-upissa.

G2 heräilee

G2 järjesti varsinaisen yllätyksen, kun se voitti viime viikon päätteeksi Fnaticin. Varsinkin joukkueen bot-lane sai ison onnistumisen, kun Flakked ja Targamas näyttivät vihdoin potentiaalia, jonka takia heidät on joukkueeseen poimittu mukaan. Joukkueen kokemattomuus on pienentävä tekijä tasoeroissa viikko toisensa perään, kun isoihin peleihin tutustuminen on huono tekosyy muutaman viikon jälkeen. G2:n on ollut aggressiivinen kartalla, kun mid-lane ja jungleri ovat samalla aaltopituudella muun rungon vaihduttua ympäriltä. Brokenblade on ollut odotetun varma top-laneri, joten bot-lanen ongelmat ovat ainoa osa-alue, joka estää joukkueen top4-sijoituksen hakemista.

BDS:n taso ei riitä

BDS on laittanut kampoihin vastustajilleen, mutta tasoero kokonaisuutena näyttää katkerasti, että joukkueen yksilöt joutuvat venymään poikkeuksellisen paljon joukkueen voitoissa. Tästä johtuen lapulle otetaan G2:n tappojen tasoitusta, kun joukkue lähtee suosikkina otteluun. Illan ottelussa -5,5 linja on suuren todennäköisyyden osuma missä tahansa joukkueen voitossa, kun viimeisessä tappelussa voidaan ottaa +5 tähän linjaan G2:n ollessa johdossa. Tässä patchissa joukkueet ovat ottaneet aikaisia baroneita ja harvemmin puhdas team wipe riittää päättämään pelin ensimmäisellä baronilla, kun torneissa menee liikaa aikaa. Myös tämä tukee -5,5 linjan valintaa, kun G2 taistelee useamman kerran myös johtoasemassa ja jokaisesta tappelusta on luvassa odotusarvoisesti lisää tappojen erotuksen kasvua G2:n johtaessa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!