Banner Image
22.1. LoL, LEC Spring 2022: BDS – Rogue | Rogue myrskyvaroitus muille

Tappojen tasoitus: Rogue -7,5

@1,81

Panos
2/5

Lauantaina illasta pelataan LECin toisen viikonlopun päättävä pelikierros, kun sarjataulukon kärjessä paahtavat Rogue ja Fnatic molempien voitettua kaikki neljä ensimmäistä peliään. Tänään Rogue saa vastaansa BDS:n, kun sarjan tulokas on saanut vyölleen vasta yhden voiton neljästä ottelusta. Illan ottelu alkaa 20:00 ja se on tuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

BDS taistelee, mutta kaatuu

BDS:n avausviikot ovat olleet kaksijakoiset. Joukkue on jäänyt valittettavan usein alkupelissä jälkeen ja LoLissa alkupelissä saadulla johdolla on suhteessa suuri merkitys verrattuna moneen muuhun MOBAan. Joukkue on tästä huolimatta onnistunut vaihtamaan tappoja tilanteissa ja pitänyt tialstot kultaeroa lukuunottamatta hyvin tasaisina. Potentiaalia siis on, mutta hyvä haastaminen ei riitä, kun vastustajan iso johto ei ole kääntymässä ilman merkittävästi parempaa pelaamista 5v5-tilanteissa ja tämän kalibeerin tasoeroon BDS:n kokoonpano ei käänny. Vitality oli perjantaina selkeästi tehnyt läksynsä, kun Alpharin GP counteroi täydellisesti Adamin valinnan ja Nuclearint ei päässyt peliin mukaan vahvaa metapick Corkia vastaan. BDS tarvitsee apuja juurikin alkupelissä, kun Cinkrofilla ei tule tarpeeksi tilanteita viedä joukkuettaan johtoon ensimmäisen 10 minuutin aikana.

Rogue myrskyvaroitus

Suuri yleisö luotti MAD Lionsiin perjantain päätösottelussa, mutta Rogue antoi myrskyvaroituksen, kun joukkue kesti MAD Lionsin alkupeliä vastaan ja käänsi pelin nopealla vauhdilla voittaen useamman tappelun 20 minuutin jälkeen. Roguen top-laneri Odoamne on ollu täysin irti kauden osalta, kun hän oli jälleen vahvasssa iskussa ja top-difference näyttää suosivan Rogueta ottelusta toiseen. Edes Malrangin uhkarohkeat haut Lee Sinillä eivät kääntäneet ottelun suuntaa, kun joukkueen carry-pelaajat ovat virittäneet itsensä iskuun heti kauden alusta asti. Larssen ja Comp selvisivät molemmat ilman kuolemia leijonien käsittelystä ja tänään luvassa voi olla rumaa jälkeä.

Kaikki puoltaa Rogueta

Rogue on osoittanut olevansa piikkipaikan kandidaatti, kun asiantuntija ennakoissa sitä ennakoitiin 4-5. parhaaksi joukkueeksi kevään osalta. Yksilötasolla ero on tällä hetkellä isosti Roguen puolelle, kun Larssen oli pettynyt jopa 8/0/12 tilastoihin tehtyään pari helppoa virhettä pelissä. Rogue intoitui leijonien pelitemmossa kuolemaan jopa odotettua enemmän, mutta vastasi myös hakemalla tappoja selvästi ennakkoa enemmän. BDS ei tule vastaavalla aggresiivisudella ensimmäiseen kymppiin, mutta joukkueen potentiaali ottaa omansa 5v5-tilanteista on Roguen tiedossa ja joukkue pyrkiikin varmasti saamaan joko avaustapon tilanteesta tai pudottamaan vastustajan HP:t esimerkiksi Viktorin / Corkin pokella ennen varsinaisen tappelun aloitusta. Meta suosii todella hyvin Larssenin suosimia sankareita ja Rogue tulee olemaan vielä ainakin tovin metan osalta. Lapulle otetaan Roguen tappojen tasoitusta, kun joukkueen vireystilaa on sarjan parhaita.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!