Banner Image
29.1. LoL, LEC Spring 2022: BDS – SK Gaming | BDS:lle viikonlopun toinen ”pakkovoitto”

Ottelun voittaja: BDS

@1,88

Panos
1.5/5

League of Legendsin LECin pelit jatkuvat lauantaina illasta, kun vuorossa on viikon toinen ja päättävä pelikierros, kun perjantai ei tarjonnut tulosten osalta yllätyksiä vaikka pelien sisällä tapahtuikin varsin viihdyttäviä sessioita. Päivän pelit aloittaa jälleen BDS, kun viikonlopun toinen vastus on niinikään sarjataulukon häntäpäässä oleva SK Gaming. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

BDS kuuluu keskikastiin

BDS on aavistuksen sarjataulukon sijoitustaan parempi, kun vaikeat alkuvastustajat ensimmäisellä pelikierroksella vääristävät tulosta. Joukkue on ollut kahden ranskalaisen pelaajansa varassa, mutta perjantain kierroksella myös jungleri Cinkrof sai ensimmäisen ison onnistumisensa, kun hän näytti miksi Diana on pysynyt visusti banneissa ympäri ammattilaissarjojen. Hän tuskin pääsee uudestaan käsiksi samaan sankariin, kun Viego on seuraavana listalla kilpailussa. BDS:n voitto Astraliksesta oli varsin vaivattoman näköinen, kun joukkue kasvatti tasaisesti johtooan läpi pelin ja 20 minuutin kohdalla sillä oli tukeva 5k kultajohto. BDS on osoittanut, että se on hyvä pelaamaan johtoasemasta ja sen voiton edellytys myös tänään on vahva alkupeli, kun ensimmäisen vartin aikana tarvitaan vastaavaa tekemistä Cinkrofilta huolimattomien solo-kuolemien sijaan, joita nähtiin liikaa kärkijoukkueita vastaan.

SK Gaming ei pääse pelin päälle

SK Gamingin uudistunut joukkue ei ole päässyt pelin päälle kevään osalta. Joukkueen oma-alotteiset tilanteet eivät ole päättyneet hyvin ja perjantaina Vitalitya vastaan joukkueen paras voiton sauma tuli, kun vastustaja tuli takki auki yliluottavaisena lopettamaan peliä varman päälle pelaamisen sijaan. BDS:lle voitot ovat merkittävästi tärkeämpiä, joten launtai-illan peliltä on turha odottaa vastaavia puolialmuja, kun BDS peruuttaa ja hakee seuraavan Baronin varmistaakseen voittonsa. Sertuss on ollut suurissa vaikeuksissa mid-lanella, kun hänen osallisuutensa peliin kalpenee suurella marginaalilla Jenaxin rinnalla. Gillius on tehnyt parhaansa auttaakseen tilannetta, mutta auttaminen mid-lanella maksaa muualla kartassa. SK:n panokset eivät riitä voittoon ilman vastustajan virheitä, paitsi ehkä Astralista vastaan.

BDS suosikki

BDS lähtee illan otteluun suosikkina, mutta vielä kapeammalla marginaalilla kuin eilen Astralista vastaan. Tämä on varsin mielenkiintoista kertoimien näkökulmasta, koska BDS:lle Astralis näytti herkkupalalle ja vastaavasti SK oli helisemässä täydellisesti Vitalitya vastaan pl. yksi täysin ylimielisesti pelattu tilanne Vitalitylta. Uusi patchi voi auttaa hieman joukkuetta, kun osa parhaista metaheroista sai nerffia, mutta isossa kuvassa varsinkin mid-lane erotus on liian suuri taakka joukkueelle. Lapulle otetaan BDS:n voittoa, kun sille tarjoillaan lähes tasabookkia. LECin tulokkaalla on oiva sauma ottaa 2-0 viikonloppu ja kiriä kohti pudotuspelipaikkaa, kun tämän haaveen toteuttaminen vaatii rutiinivoittoja sarjan kahdesta heikoimmasta joukkueesta aina kun siihen on mahdollisuus.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!