Banner Image
14.1. LoL, LECSummer 2021: G2 – Excel | Uudistusten kevät

Tappojen kokonaismäärä: alle 27,5

@1,83

Panos
1.5/5

League of Legends on tehnyt paluun täyslaidallisella vuoden 2022 osalta, kun alkuviikosta käynnisteltiin Aasian sarjat LCK ja LPL. Perjantaina saa oman vuoronsa Euroopan ammattilaissarja LEC, kun kevätkauden mestarin osalta pakka on auki kenties enemmän kuin pitkään aikaan. Monet joukkueet ovat tehneet merkittäviä muutoksia kokoonpanoihinsa, kun veto valtameren toiselle puolelle LCS:ään on ollut kova pelaajilla. Yksi illan odotetuimmista kamppailuista nähdään G2:n ja Excelin välillä, kun sarjan titaaneihin lukeutuva G2 lähtee paikkaamaan varsin mollivoittoista edellisvuotta. Avausiltaan vastus on helpommasta päästä, kun joukkue kohtaa Excelin. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Uudistunut G2

G2 uudisti kokoonpanonsa isolla kertalaakista, kun joukkue menetti viime vuoden tähtihankintansa Rekklessin ja lisäksi top-lanerin Wunderin ja support-pelaaja Mikyxin, kun kolme isoa palasta ”mahtijoukkueesta” on poissa. Tilalle joukkue hankki hieman yllättäen kaksi isolle yleisölle tuntematonta nimeä, kun joukkueen bot-lanella esiintyvät 2022 Flakked ja Targamas, joista kumpikaan ei ole vielä saanut nimekkäitä joukkueita vyölleen ennen tätä hetkeä. Nuoret uudet nousevat tähdet ovat G2:n valinta nousussa takaisin huipulle. Top-lanelle joukkue hankki Schalkesta Broken Bladen, jonka Eurooppaan oli pettymys avausvuoden osalta, kun TSM:ssä loistanut pelaaja ei päässyt lentoon Schalken ja 2021 metan kanssa. G2 tarjoaa kuitenkin hyvät puitteet uudelle nousulle, kun Jankos on sarjan parhaita junglereita ja kykenevä antamaan hänelle tarvittavan tilan top-puolella karttaa. Joukkueen suurin kysymysmerkki on kuitenkin mid-lanella, kun Capsin otteet henkilökohtaisella tasolla olivat pettymys edellisen vuoden osalta, kun näyttävillä peleillä kärkijoukkueisiin tiensä raivannut ja Worldsien finaalissakin piipahtanut pelaaja etsi selkeästi formiaan suurimman osan vuodesta. Kenties puhtaalta pöydältä aloitus on mitä myös Caps tarvitsee löytääkseen tasonsa.

Excel vaatii täysosuman

Excel lähtee varsin tutuista asetelmista tulevaan LEC-kauteen, kun joukkue on ollut sijoilla 7-8 edelliset neljä kautta. Joukkue hankki edelliselle kesäkaudelle norjalaisaen nukeduckin, mutta mid-lane konkarista ei ollut kääntämään laivan suuntaa ainakaan vielä yhdessä kaudessa. Joukkue nappasi uudeksi top-lane pelaajakseen ruotsalaisen Finnin LCS:n puolelta, kun top-lane pysyy edelleen ruotsalaiskomennossa. Asetelmat suurien ennakkosuosikkien takana ovat varsin tasaiset, kun monet joukkueet luottavat uusiin pelaajiin, jotka eivät vielä ole näyttäneet kaikki taitojaan. Markoon ja Advienne ovat joukkueen farmiseuran kasvatteja ja nostettiin jo viime vuoden kesäkuussa viralliseen kokoonpanoon, mutta vasta nyt pelaajat saavat ensimmäisen päävastuullisen kauden pelattavakseen korkeimmalla sarjatasolla Euroopassa.

Loppuuko G2:n taisteluinto?

G2:n kohdalla on totuttu edellisvuosina, että joukkue on valmis taistelemaan jatkuvasti tapoista ja tykkää vaihtaa b2b-tappoja jatkuvasti vapauttaakseen tilaa kartalta avainpelaajille. Uudella kokoonpanolla tarina voi olla kuitenkin toinen, kun Broken Blade on viihtynyt historian valossa enemmän split pusherina, jolloin tapporikkaat 5v5-tilanteet vähenevät. Lisäksi nyt joukkueella on vähemmän bot-lane painotteinen kokoonpano, kun Rekklessin hyöty ja samalla haitta oli, että hän pelasi todella makropitoista peliä ensimmäiset 20 minuuttia, kun hänen kuolemiensa keskiarvo oli koko sarjan pienimpiä. Muut joukkueet ovat passivoittaneet jatkuvaa tappojen hakemista ja myös G2 todennäköisesti muuttaa pelikirjaansa tältä osin, kun edellisen vuoden 50 tapon pelit olivat yleisön kannalta viihdyttäviä, mutta G2:n osalta tulokset eivät olleet riittävän tasaisia. Näihin odotuksiin nähden illalle viime vuoden otteiden perusteella tarjottu linja on liian korkea, kun pelin tarvitsee pysyä tasaisena lähemmäksi 30 minuutin kohdalle, että linja voi ylittyä todennäköisesti.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!