Banner Image
11.2. LoL, LEC Spring 2022: MAD Lions – G2 | Nouseva G2 aliarvostettu

Ottelun voittaja: G2

@1,95

Panos
1.5/5

League of Legendsin LEC tekee paluun perjantain peli-illalla, kun kaudessa on saavutettu puoliväli. Sarjataulukon kärjessä on yksin vielä edelleen ilman tappioita oleva Rogue, mutta taistelu seuraavasta neljästä sijoitukseta käy kuumana, kun Rogue on ollut yllättävän ylivoimainen muihin kärkijoukkueisiin verrattuna. Perjantai-illan päättävät MAD Lions ja G2, kun toisessa keskinäisessä kohtaamisessa runkosarjaan on kovat panokset sijoitusten suhteen. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

MAD Lionsin ruuti märkää

Leijonat palasivat voittojen tielle BDS:ää vastaan, kun joukkue järjesti varsinaiset tappojuhlat, kun ottelussa nähtiin peräti 43 tappoa, kun kolmen vartin mittaiseksi venynyt peli päättyi lopulta leijonien eduksi. BDS oli jo marssimassa kohti voittoa, kun se oli ennen puotla tuntia jo yli 6k kultajohdossa. Leijonat kuitenkin voitti ratkaisevan tappelun ja tasoitti tilanteen. Late game -vaiheessa pelaajien kuolemat ovat niin kriittisiä, että leijonille riitti yksi hyvin pelattu tilanne ottelun päättämiseksi. Huolimatta voitosta ei leijonien peli edelleenkään ollut uomissaan. Suurin osa peleistä olisi päättynyt tappioon takaa-ajoasemasta, jossa joukkue oli. Joukkue on liikaa tällä hetkellä junglerinsa Elyoyan hyvien alkupelin gankkien varassa, kun kaikki lanet ovat pienen askeleen perässä kärkijoukkueiden lanereita.

G2 väläyttelee

G2:sta ei ollut kaatamaan Rogueta kärkikamppailussa, mutta isolla kädellä uudistunut joukkue väläytteli kaksi edellistä viikonloppua sen potentiaalia joukkueen hitsautuessa yhteen. Joukkueen henkinen kapteeni Caps on luottavainen omiinsa ja varsinkin G2:n bot-lane on kokenut heräämisen. Huolimatta tappiosta Roguelle oli joukkueella edelleen hyvä bot-lane, kun joukkueen konkarit olivat vaikeuksissa Roguen kanssa. Kenties sarjan tulokkaita ei pidetä isona uhkana ja vastustajat haluavat pitää Capsin pelien alut hitaina, kun hänen saadessa hyvän farmin yhdessä yhden parhaan splittajaan BrokenBladen kanssa, on vastustajalla vaikeaa. Flakked ja Targamas saavat tänään itselleen suotuisan taitotason match-upin, kun Kaiserin ja UNFORGIVENin peli riippuu pitkälle Kaiserin Treshin saamisesta.

Mielenkiintoinen kerroinasettelu

MAD Lionsin sekavat otteet eivät ole vaikuttaneet sen kertoimiin, kun joukkue lähtee jopa ennakkosuosikkina illan otteluun kertoimien osalta. Lapulle otetaankin G2:sta, kun sen pitäisi lähteä lievänä ennakkosuosikkina illan otteluun. Joukkueet ovat tilastojen osalta tasoissa, kun molemmat ovat saavuttaneet kuusi voittoa kauden ensimmäisellä puolikkaalla. G2 on kuitenkin näyttänyt omissa peleissään korkeampaa potentiaalia ja MAD Lionsin peli on todella epävarmaa viikonloppujen välissä ja yksittäisten pelienkin sisällä. Caps on tuskin ottamassa yhtä heikkoa alkupeliä kuin Rogueta vastaan ja tämä luo painetta Reekerille, jonka on pidettävä G2:n midi aisoissa tai muuten Caps ja Jankos pääsevät irti.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!