Banner Image
16.1. LoL, LEC Summer 2021: Rogue – Astralis | Roguelle täydellinen avaus?

Tappojen kokonaismäärä: alle 27,5

@1,71

Panos
1.5/5

Avausviikonlopun kunniaksi LECin pelit jatkuvat vielä sunnuntainakin, kun ensimmäinen peliviikonloppu on kolmen kierroksen mittainen. Yksi kevään suurimmista suosikeista, Rogue, on avannut kautensa kahdella voitolla, kun sunnuntaina illasta joukkueelle on tarjolla täydellinen 3-0 avaus uuteen vuoteen. Vastaan asettuu suomalaisen WhiteKnightin edustama Astralis, joka on pelannut odotetusti kaksi ensimmäistä peliä: ei voittoja, mutta piikki lihassa vastustajalle. Ottelu alkaa 20:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Roguen avainpelaajat iskussa

Roguen pelistä positiivisena on nostettava, että sen etukäteen avainkaksikolta Larssenilta ja Malrangilta ei ole vaadittu vielä ihmeitä, kun suurimmat parrasvalot ovat ottaneet Odoamne ja Comp. Joukkueen top-lanerilta on nähty kaksi todella vakuuttavaa peliä, kun hän on onnistunut molempina iltoina olemaan lihamuuri vastustajan carryn iholla estäen vahingon tekemisen muuhun joukkueeseen ratkaisevat sekunnit. Comp on tehnyt näyttävän paluun sarjaan, kun hänen striimissään mainitsema ”off-stream kehittyminen” näyttää poikineen hedelmää. Hänen Jinxinsä saattaa joutua illasta jopa bannin alle, joten odotamme mielenkiinnolla, mitkä muut sankarit ovat muodostuneet hänen comfort-pickeikseen. Rogue on pelannut erittäin kurinalaista peliä, kun joukkueen noussut deaths-per-game -tilasto valehtelee, koska joukkue on sukeltanut tappoja vastustajan fountainiin molemmissa peleissä.

Astralis vastustaa

Suomalaisvärejä mukanaan kantavan Astraliksen joukkue on tänäkin vuonna ikävässä paikassa, kun kärkijoukkueet ovat liian kovia paloja, mutta joukkue on säilyttänyt kykynsä tuoda pelit lähelle tappojen osalta. G2 dominoi joukkuetta täysin makropelissä, mutta tappojen osalta Astralis onnistui vaihtamaan tilanteita fiksusti. Makropelin osalta joukkue onkin yksi heikoimpia ja myös oman tasoisiaan joukkueitaan vastaan se joutuu rakentamaan peliä enemmän tappeluiden ympärille. WhiteKnight on esiintynyt edukseen peleissä, kun hän on tarjonnu joukkueelleen paikat 5v5-tilanteissa, mutta isoa kultaeroa ei käännetä edes näyttävillä yksilösuorituksilla.

Roguen rutiini riittää

Rogue lähtee suosikkina otteluun ja 3-0 avausviikonloppu on hyvin lähellä joukkueen osalta. Astralis tulee jälleen vastustamaan ja sen draftissa nähdään varmasti jälleen pickejä, jotka ovat vahvoja 5v5-tilanteissa, kuten Kennen WhiteKnightille. Suomalaisen harmiksi Odoamne on ollut todella vakuuttava ja hänen bruiserinsa tulevat olemaan vaikea pala purtavaksi top-lanella. Kuten aiemmin todettiin, Larssen ja Malrang ovat saaneet vielä heräillä kauteen, kun muut ovat suorittaneet mallikkaasti. Malrang on kuitenkin jo väläyttänyt hänen vahvuuksiaan ja kunhan joukkueen osalta päätökset saadaan samalle aaltopituudelle, tulee hän hakemaan joukkueelle huomattavasti enemmän tappoja ja tilanteita, joissa hän ei itse kuole hypätessään vastustajien päälle. Rogue on edelleen vähiten kuoleva joukkue sarjassa pelityylinsä puolesta ja Astraliksen lähinnä vastatessa tilanteisiin tarkoittaa tämä vähätappoista peliä paperilla molempiin suuntiin. Tästä huolimatta pelin tappolinja on asetettu viikonlopun korkeimmaksi Roguen pelien osalta, joten lapulle poimitaan tappojen underia, kun korkea tappojen tasoitus on tiukassa Astraliksen onnistuessa olemaan piikki lihassa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!