Banner Image
28.1. LoL, LEC Spring 2022: Rogue – Fnatic | Kärkikamppailussa kipinöi

Tappojen määrä: alle 27,5

@1,82

Panos
2/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LEC tekee paluun peliviikon kolme osalta, kun perjaina illasta koittaa taas viikon ensimmäinen pelikierros. Myöhäisillassa odottelee varsinainen illan huipennus, kun aikataulun toiseksi viimeisessä ottelussa kohtaavat sarjan kaksi kärkijoukkuetta: Rogue ja Fnatic. Molemmat joukkueet ovat vielä ennen illan kohtaamista ilman tappioita runkosarjassa, kun suuret ennakkosuosikit ovat olleet odotetussa vireessä. Ottelu alkaa 22:00 ja se on tuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1), kuten LECin runkosarjassa on tapana.

Roguen kurinalaisin

Rogue on jatkanut samaa pelityyliä, jota se on ollut jo pidemmän aikaa. Kurinalaisuus ja harkitut tappelut ovat olleet sen valttikortti jo pidemmän aikaa, kun joukkue osaa pelata kartalla voittoisasti vaikka se näyttöisi luovuttavan draken ilmaiseksi. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja on ollut Odoamne top-lanellaan, kun joukkueen mid-laneri Larssenin hyvät otteet ovat jääneet top-lanerin varjoon. Odoamne on onnistunut pelistä toiseen suoriutumaan roolissaan erinomaisesti, oli se sitten lihamuurina olo tai yksittäisen vastustajan pelaajan zonettaminen. Vielä suuremmat huomiovalot on saanut ADC-pelaaja Comp, joka on tehnyt ryminällä paluun LECiin yhden välikauden jälkeen, kun pelaaja keskittyi omien sanojensa mukaan kehittämään omaa peliään, kun siihen kerrankin oli huomattavasti aikaa. Huolimatta näyttävistä statseista carryilla, ei Rogue oli ollut suurimmassa osassa pelejä tappeluorientoitunut, vaan joukkue antaa vastustajan ensin tehdä aloitteen, josta saadulla infolla Rogue ottaa oman voittoisan tappelunsa.

Fnatic hyötyy metasta

Fnaticille nykyinen bot-lanepainotteinen meta sopii, kun Upset on kiittänyt ja kumartanut mahdollisuudesta loistaa. Saksalaisen 26,5 KDA on varsin mykistävä ja hänen sankarinsa ollessa käynnissä on Fnaticilla aina tarjolla avaimet voittoon. Joukkueen heikoin lenkki tähän mennessä on ollut mid-laneri Humanoid, kun hän saa myös illan kamppailussa kovimman mittarin. Sarjan suoritusvarmin mid-laneri Larssen ei anna ilmaisia tappoja ja jungleri Razork joutuu yrittämään defaultista poikkeavaa jungle-rotaatiota. Hylissangin ja Razorkin aggresiivisuus on toiminut kaksi ensimmäistä viikonloppua, kun Fnaticilla on kaksi aggressiivisinta ja kartalla liikkuvinta ”supporttia” sarjassa.

Linjassa ilmaa

Asetelma illan otteluun selkeä. Roguella on etu solo-laneilla ja Fnatic nojaa enemmän Upsetin ja Hylissangin panokseen bot-lanella, kun kaksikko koittaa hiljentää Compin hyvin alkaneen tuhkimotarinan. Mielenkiintoisin match-up on Razorkin ja Malrangin välillä, kun korealainen on suurin syy, että Rogue on nostanut aktiivisuuttaan kartalla pelkän makropelillä voittamisen rinnalle. Fnatic on ottanut tähän mennessä kaikissa peleissään 13-17 tappoa, mutta tänään vastaavat tappojuhlat eivät ole itsestäänselvyys. Rogue lähti tanssimaan vastustajan tappotahtiin vain MAD Lionsia vastaan, kun joukkue kukisti vastustajansa sen omilla aseilla. Molemmat joukkueet ovat hyviä 5v5 tilanteissa ja ylimääräisten riskien ottaminen alkupelissä on useissa tilanteissa turha riski, kun ottelua aletaan ratkomaan 20-25 minuutin välissä ADC-pelaajien saadessa tarvittavat esineensä. Ilman kummankaan musertavaa alkupeliä ensimmäisen 15 minuutin aikana, nähdään ratkaisut vasta Baronin ympärillä, kun ensimmäisenä ulkotornit puskeva joukkue on vahvoilla, koska puskun pysäyttäminen on todella haastavaa tällä hetkellä. Lapulle otetaan ottelun tappojen underia, kun linjassa on mukailtu enemmän Fnaticin pelityyliä verrattuna Roguen hillitympään. 27,5 on korkea linja Roguen mihin tahansa peliin ja illan mittelössä on vielä ylimääräisenä panoksena, että vain toinen joukkue jatkaa tappiottomana.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!