Banner Image
21.1. LoL, LEC Spring 2022: Rogue – MAD Lions | Taktisuus korostuu illan päätöksessä

Tappojen määrä: alle 28,5

@1,72

Panos
2/5

Euroopan LoLin ammattilaissarja LEC tekee paluun perjantaina toisen peliviikon osalta, kun ”superviikon” jälkeen luvassa on kaksi pelikierrosta viikonlopun aikana. Illan viimeisessä kamppailussa nähdään illan herkkupala, kun ennakkoon kovatasoisimmassa ottelussa kohtaavat Rogue ja MAD Lions. Rogue avasi oman kautensa puhtaalla 3-0 tuloksella, kun vain Fnatic ylsi samaan saavutukseen kaikista joukkueista. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Rogue avasi mestarin elkein

Roguen osalta kausi lähti jopa ennakoitua paremmin. Tulos 3-0 oli odotettu, mutta tyyli, jolla se tuli, oli varsin vakuuttava. Joukkueen tuorein jungle-hankinta Malrang ei ollut vielä samalla aaltopituudella muiden pelaajien kanssa, mutta tästä huolimatta hän sai todella paljon aikaan peleissä, vaikka muutama kuolema olisikin ollut vältettävissä. Hänen karttatietoisuutensa ja kyky löytää vastustaja kartalta oli varsin vakuuttavalla tasolla, kun korealaisen keskiverto vastus helpponi vaihtamalla Euroopan puolelle pelaamaan. Kun Malrang saa ajoitukset yhteen muiden pelaajien kanssa on luvassa vielä vakuuttavampaa tekemistä. Toinen suuri yllätys oli uuden ADC-pelaaja Compin esitys, kun kreikkalainen oli murskaavassa iskussa kaikissa kolmessa pelissä, kun Hans Saman perään ikävöinti voidaan lopettaa jo avausviikonloppuun. Rogue oli edelleen totutunun kurinalainen, mutta Malrang toi sopivalla tavalla lisää aggressiivisuutta joukkueen tekemiseen, kun joukkueen tekeminen on vaikeammin luettavaa vastustajalle.

Leijona karjui

MAD Lions avasi viikonlopun kahdella voitolla ja tappiolla, kun SK onnistui yllättämään ennakkosuosikin. Leijonien alkupeli on oli avausviikonloppuna sarjan parasta, kun keskiverto 2,3k kullan johto 15 minuutin kohdalla on merkittävä ero. Tämä tilasto nokittaa merkittävästi jopa Roguen omat tilastot. Suuri syy on Elyoya, joka on ollut hyvässä iskussa junglerina ja jatkanut edellisen vuoden otteitaan. Leijonat ovat luottaneet junglerinsa rakentamaan aggressiiviseen peliin, kun se oli selkeästi eniten tappoja metsästänyt joukkue superviikolla. Tätä edusauttoi luonnollisesti, että sen pelit kestivät myös selkeästi pisimpään keskiarvollisesti. Joukkueen 5v5-pelaaminen on sillä tasolla, että se pystyy pelamaan myös tappioasemasta hyvin ja todennäköisesti myös tänään katsellaan yli 30min kestävää peliä illan päätöksessä, kun leijonat puolustavat basessa viimeiseen asti.

Markkina ylireagoinut

MAD Lionsin pitkät pelit ovat olleet varsin tapporikkaita, kun peleissä on nähty keskimäärin yhteensä 33 tappoa, mikä on jopa LECin mittapuulla paljon. Tästä johtuen myös ottelun tappolinja on noussut varsin korkeaksi, kun 28,5 linja on korkea tähän ottelupariin. Rogue on todella vähäkuolemainen joukkue ja se väistää huonosti alkaneet tilanteet, vaikka se tarkottaisi yksittäisen tapon antamista. Roguella on tiedossa Elyoyan pelityyli ja Malrang pystyy vastaamaan tähän, kun counter-gankkien mahdollisuus on poikkeuksellisen korkea. Roguen makropelaaminen on vastustajaa edellä ja Larssenin johtama joukko ottaa ulommat tornit suurella varmuudella jo ennen 20 minuuttia, kun potentiaalinen ensimmäinen baron avaa ovia jo Inhibitoreita kohti. Ensimmäinen Baron ja Drake Soul ovat ratkaisevia ottelun kulun kannalta ja näiden ympärillä nähdään varmasti ensimmäiset isommat tappelut, kun uudistuneet draket ovat lisänneet joukkueiden innokkuutta ottaa torni vaihdossa tappelun sijaan. Ennakkoon luvassa on keskivertoa enemmän makropelaamista, kun molempien top-lanerit ovat hyviä splittaajia kartalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!