Banner Image
15.1. LoL, LEC Summer 2021: Rogue – Misfits Gaming | Rogue askeleen edellä

Tappojen tasoitus: Rogue -4,5

@1,74

Panos
2/5

League of Legendsin LECin kausi saatiin käyntiin eilen perjantaina, kun jokainen joukkue pääsi näyttämään oman kauden avauskuntonsa yhdessä ottelussa. Suurin osa otteluista meni ilman yllätyksiä, kun ennakkosuosikit olivat vahvoja vuoden 2022 avauspäivänä. Näiden edellä mainittujen joukkoon kuului myös Rogue, joka tyylitteli voittoon SK:sta. Lauantaina joukkue avaa pelipäivän kohtaamalla rakkaan vastustajansa Misfits Gamingin. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kesäkauden 2021 pudotuspelien avauskierroksella, kun sarja venähti viiden pelin mittaiseksi. Lauantain pelit alkavat kello 18:00 ja viihdettä on tarjolla jälleen viiden ottelun verran.

Rogue takaisin piikkipaikalle

Roguen osalta edellisestä vuodesta voidaan olla ristiriitaista mieltä, kun joukkue onnistui vakiinnuttamaan paikkansa LECin kärjessä, mutta toisaalta kumpikaan kausista ei päättynyt Roguen juhliin ja joukkueen ainoa LECin mestaruus on edelleen vuodelta 2020. Joukkueen runkopelaajat Odoamne ja Larssen olivat heti vireessä ensimmäisenä päivänä, kun näistä ensimmäinen sai kunnian MVP:n tittelistä. Myös Comp esiintyi heti edukseen,kun hänen jinxinsä on oli pitelemätön SK:n joukkueelle. Ilman viimeisen minuutin hassuttelua olisi joukkue myös jatkanut todella vähäkuolemaisella linjalla, jollaista sen pelin on totuttu olemaan jo pidemmän aikaa. Varsinkin nykymetassa tämä tulee hyödyttämään joukkuetta, kun ammattiseurat ovat yleisellä tasolla oppineet hyödyntämään pieniäkin etuja linjalla aina vain paremmin.

Misfits kiintiövoitto

Misfits kohtasi myös avauspäivänä sarjan heikompiin lukeutuvan joukkueen, kun suomalaisen WhiteKnightin edustama Astralis ei tule suurella todennäköisyydellä juhlimaan liikaa menestyksellä tämänkään vuoden puolella. Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla, kun ottelu kesti peräti 40 minuuttia ennen kuin Misfits onnistui lopettamaan pelin. Misfitsd oli jo komentavassa johdossa ennen 30 minuuttia kellossa, mutta tarjosi pelin takaisin vastustajalleen, kun Astralis voitti peräti kaksi tappelua peräkkäin WhiteKnightin hienoilla pelauksilla. Pelin ratkaisseessa tappelussa Misfits sai kuitenkin combonsa otimimaan ja yksittäinen tappo käänsi lopulta pelin joukkueelle. Misfitsillä oli sama perisynti jo edellisellä kaudella, kun se hävisi useammankin ottelun selkeästä johdosta tai vähintään pitkitti peliä 10-15 minuuttia menetettyään jo voitetun pelin johdon.

Rogueen vahva luotto

Rogue oli eilisillan yksi vakuuttavampia joukkueita ja tämän takia joukkueeseen luotetaan myös tänään, kun sen tappotasoitukselle tarjotaan selkeästi matalampaa linjaa kuin eilen. Misfits on selkeästi SK:ta parempi vastustaja, mutta ei ole ainakaan avausottelun perusteella vielä päässyt eroon ongelmistaan, kun taas Roguen peli näytti todella valmiille ottaen huomioon miten vähän aikaa joukkue on kerennyt olla yhdessä ja varsinkin Malrangille jäi vielä näytettävää tälle viikonlopulle, kun muut joukkueesta veivät tähtihetket hänen nenänsä edestä. Varsinkin Vetheolle tarvitaan hyvä match-up Larssenin kanssa, koska ruotsalaisen suoritusvarmuutta on vaikea horjuttaa ilman selkeää counteria tai vahvaa assasinia, jolla hakea tappoja toisilta laneilta. Pelivalintana siis -4,5 tappoa, jolle saa selkeää arvoa verrattuna ottelun voiton kertoimeen, kun suurin uhka uhka hudille Roguen voitossa on jälleen viimeisen minuutin fountain divet.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!