Banner Image
12.2. LoL, LEC Spring 2022: Rogue – Misfits | Roguen ohipeli käytetty

Tappojen tasoitus: Rogue -7,5

@1,81

Panos
1/5

League of Legendsin LECin viikonlopun toinen pelikierros tarjoilee jälleen vahvan kattauksen viihdettä katsojille, kun illasta on tarjolla lähetystä viiden pelin verran. Perjantain kierroksen suurin yllätys nähtiin, kun Roguen voittokulku päättyi viimein ja joukkue koki kauden ensimmäisen tappionsa. Tänään Rogue kohtaa Misfitsin, kun se pyrkii kääntämään itsensä takaisin voittojen tielle pikimmiten. Ottelu alkaa 20:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Rogue paineet pois

Roguen tilastotappio tuli 10. pelikierroksella, kun se lähti hieman takki auki hakemaan rutiinivoittoa sarjataulukossa heikommassa puoliskossa olevasta Astraliksesta. Astralis sai tarvitsemansa unelma-alun ja varsinkin jungleri Malrang sortui radikaaleihin virheisiin omassa pelissään. Vastaavia ei ole nähty moneen viikkoon hänen kohdallaan. Myös Larssenilta nähtiin harvinaisia ohipelimaisia suorituksia. Roguen tappio ei muuta isoa kokonaiskuvaa, kun joukkue on ollut vakuuttava viikosta toiseen. Avaustappio saattoi jopa nostaa turhat paineet pelaajien harteilta, kun loputon voittoputki ja puhdas splitti alkoi siintää jo liikaakin pelaajien mielessä. Jatkossa joukkue voi vain keskittyä runkosarjan voittamiseen, kun sillä on edelleen etulyöntiasema verrattuna kärkihaastajiin.

Misfits tuuliviiri

Misfitsin viikonloppu alkoi voitolla, kun joukkue otti kriittisen voiton BDS:stä, kun sarjataulukossa taisto on tasaisempaa kuin pitkään aikaan. Misfitsin kausi on ollut yksi epätasaisimmista kaikista joukkueista, kun kokoonpanolta on nähty näyttäviä comeback-voittoja, totaalisia heitettyjä pelejä ja katastrofeja ensimmäisestä minuutista asti. Joukkueen kantava, ja kaatava, voima on ollut midlaneri Vetheo, kun kaikissa altavastaaja joukkueissa mid-lanereiden harteilla on kasattu paljon paineita.

Rogue bounce back

Roguelle on tarjolla oiva tilaisuus palata heti voittojen tielle, kun perjantaina nähtiin tähän mennessä koko kauden osalta heikointa Rogueta. Joukkue oli pelillisesti hyvä, mutta isot ylimieliset virheet antoivat vastustajalle niin merkittävän edun, että edes Roguen tasoisella joukkueella ei ollut mahdollisuutta kääntää ottelun kulkua. Varsinkin Malrangilla on paikka näyttää, että perjantain ottelu oli vain tilastovirhe, kun Rogue tarvitsee jungleriaan kauden tosikoitoksissa parhaalla mahdollisella tasolla. Lapulle otetaan Roguen tappojen tasoitusta, mutta hillityllä panoksella, koska linja on kerennyt jo nousta lukemiin, jotka edellyttävät selkeää voittoa, jossa myös tapot tulevat Roguen määräämällä tahdilla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!