Banner Image
21.1. LoL, LEC Spring 2022: SK Gaming – G2 | G2 pykälän parempi

Tappojen tasoitus: G2 -5,5

@1,83

Panos
1.5/5

Euroopan LoLin ammattilaissarja LEC tekee paluun perjantaina toisen peliviikon osalta, kun ”superviikon” jälkeen luvassa on kaksi pelikierrosta viikonlopun aikana. Perjantaina toisensa kohtaavat SK Gaming ja G2, kun uudistunut G2 aloitti kauden 2-1 tilastoilla. SK Gaming taas avasi peilikuva tuloksella, kun ainokainen voitto tuli MAD Lionsista. Joukkueiden välinen ottelu alkaa aikataulun mukaan 21:00 Suomen aikaa ja se on paras yhdestä (BO1).

SK Gaming vaikeuksissa

Edellisten vuosien häntäpään joukkue ei näyttänyt kurssin muutosta isossa kuvassa avausviikonlopun otteiden perusteella. Uudistunut kokoonpano on edelleen askeleen jäljessä suurinta osaa vastustajistaan. Ainokaisessa voitossa joukkue pääsi nappaamaan voiton peräti 55 minuutin pituisesta pelistä, kun MAD Lions teki pitkillä death timereilla yhden ratkaisevan ison virheen, kun joukkue yritti lopettaa pelin 3v5-tilanteesta Kaiserin ja UNFORGIVENIN jäätyä kiinni. Leijonia vastaan pelattu peli oli ainokainen, jossa SK oli johdossa kullassa hetkellisesti selkeästi, kun joukkue oli jo 4,2k kullan johdossa, jonka se onnistui sulamaan pois. Kokemattomuus näkyy joukkueen tekemisessä, kun osa tilanteista vaikuttaa enemmän kolikonheitolta, jossa joukkue ei itsekään tiedä voiko se ottaa tappelun vai ei.

G2 rauhoittuu

G2 aloitti kauden räjähtävästi, kun heikompia vastustajia vastaan se revitteli tapporikkaita pelejä kuin edellistenkin vuosien G2, mutta MAD Lionsia vastaan joukkueen räjähtävyys loppui, kun leijonat osasivat pelata Jankoksen gankkien ympäri. Lisäksi Caps otti viikon ainoassa tappiossa hitaan mid-heron, kun Kassadin vaatii paljon leveleitä ennen kuin varsinainen peli alkaa sankarin osalta. G2:n aggressiivinen pelityyli oli toimiva kaksi vuotta pitkälti selkeän tasoeron turvin yksilöiden kesken. Nyt joukkueella on tuoreempaa verta kokoonpanossa ja vanhat metodit on päivitettävä paremmin istuvaksi uuden kokoonpanon tyyliin. Tämä tarkoittanee laskelmoidumpia tappeluita ja objektien vaihtoa jatkuvien tappojen vaihtamisen sijaan. Heikompia joukkueita vastaan G2:lla on enemmän pelivaraa, mutta kärkikamppailuissa tappojen keskiarvot tulevat laskemaan verrattuna kahteen edelliseen vuoteen, ellei metassa tapahdu selkeää muutosta tukemaan tappojen kasvamista tulevissa patcheissa.

Pelit G2:n kautta

Joukkueiden osalta on havaittavissa tasoero, kun SK:lle on luvassa mollivoittoinen kevät ilman selkeää tasonnostoa Giliukselta ja Sertussilta. Vaikka bot-lane painottuu tällä hetkellä tavallista enemmän on jungle / mid -akselin toimittava voittojen saamiseksi. G2:sta vastaan tältä osin tulee tiukka haaste, kun Jankos on edelleen sarjan parhaita junglereita ja Caps on oikean sankarin saadessaan edelleen sarjan tähtipelaajia, ja myöskään kertoimien osalta häntä ei enää yliarvosteta, kuten vielä viime vuonna. Lapulle otetaankin G2:n tappojen tasoitusta, kun -5,5 on liian mata linja illan kamppailuun. Varsinkin Targamas on ollut positiivinen yllätys bot-lanella ja tämä enteilee hyvää ottelun kannalta, kun ADC-pelaajat ovat olleet suuressa roolissa peleissä läpi ammattilaissarjojen ja supportin mahdollistamat tapot alkupelissä ovat todella arvokkaita pelin kehittymisen kannalta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!