Banner Image
14.1. LoL, LEC Summer 2021: SK Gaming – Rogue | Rogue siirtoruletin voittajia

Tappojen tasoitus: Rogue -6,5

@1,83

Panos
2/5

League of Legends on tehnyt paluun täyslaidallisella vuoden 2022 osalta, kun alkuviikosta käynnisteltiin Aasian sarjat LCK ja LPL. Perjantaina saa oman vuoronsa Euroopan ammattilaissarja LEC, kun kevätkauden mestarin osalta pakka on auki kenties enemmän kuin pitkään aikaan. Monet joukkueet ovat tehneet merkittäviä muutoksia kokoonpanoihinsa, kun veto valtameren toiselle puolelle LCS:ään on ollut kova pelaajilla. Perjantaina kautensa aloittaa myös viime vuoden yksi tasaisimpia suorittajia Rogue, kun joukkue oli top3:ssa molemmilla kausilla, mutta Worldseissa tie päättyi sijoille 9-11, kun LECistä ei ollut haastamaan Aasian parhaita. Vastaan avausiltana asettuu SK Gaming, joka on totuttu näkemään sarjataulukon häntäpäässä ja vuoden takaisen kevätkauden pudotuspelipaikkaa voidaan jo pitää onnistumisena joukkueen osalta. Ottelu alkaa 20:00 j ase on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1) LECin runkosarjassa.

SK Gaming taas altavastaaja

SK Gaming vaihtoi avainroolinsa, kun sekä mid-lane pelaaja että jungleri saivat tehdä tilaa uusille kasvoille. Joukkue nappasi itselleen saksalaiset Sertuss ja Gilius. Gilius on tuttu jungleri toisesta saksalaisjoukkueesta Schalkesta, jossa hän viihtyi kaksi edellistä vuotta, josta osan farmijoukkueessa. Sertuss taas saa todellisen tulikasteensa, kun hänet napattiin Misfitsin reserveistä ja hänen kokemuksensa ”isoilta lavoilta” on varsin vaatimaton verrattaessa muiden joukkueiden mid-lanereihin. Näillä vahvistuksilla joukkue ei nosta vielä itseään top3-kandidaatiksi kauden osalta, vaan luvassa on näillä näkymin jälleen yksi vuosi, jolloin SK taistelee jumbosijan välttämisestä.

Rogue vahvistui

Rogue teki varsin kovan kaappauksen, kun se sai riveihinsä korealaisen Malrangin, jolta voidaan odottaa kovia näyttöjä LECin puolella. Edelliset pelinsä hän pelasi korean kärkinimen DWG KIAn riveissä, mutta joukkueen tähtijunglerilta Canyonilta ei jäänyt paljon näytönpaikkoja hänen täytettäväkseen, vaikka hyvät otteet Damwonin Challenger joukkueessa nostivat hänet alunperin vaihtopelaajan paikalle. Korealaiset ovat tilastojen valossa suoriutuneet hyvin LECissä, kun ”vapaampi” pelityyli on mahdollistanut varsinkin korealaisten junglereiden osalta vahvan visiopelin hyödyntämisen tehokkaammin vastustajan ollessa valmis ottamaan enemmän riskejä. Toinen muutos joukkueessa on ADC-pelaaja Comp, joka liittyy joukkueeseen Vitalityn riveistä ja hänellä on isot saappaat täytettäväksi viime vuonna vakuuttaneen Hans saman paikkaamiseksi. Vitalityn menestys ei kuitenkaan jäänyt Compista kiinni edellisvuonna. Roguen ehdoton valttikortti on ruotsalaisen Larssenin jatko midissä hänen ollessa yksi sarjan tasaisisimmista suorittajista.

Rogue avaa voitolla

Rogue lähtee illan peliin ennakkosuosikkina ja ansaitusti, kun SK:n vahvistukset kalpenevat Roguen muutosten rinnalla. Tulevan vuoden metasta on jo saatu osviittaa Aasian sarjojen puolelta ja varsinkin mid-lanen osalta osakkeet näyttävät hyvältä Larssenin osalta, kun monet hänen vahvimmista sankareistaan ovat näkyneet mid-lanen taistoissa LCK:ssa ja LPL:ssä. Joukkueiden tasoero oli 2021 puolella selkeä ja ennakkoon tätä eroa ei voida ainakaan kaventaa SK Gamingin eduksi, kun saksalaisvahvistuksilla on tiukka paikka osoittaakseen paikkansa LECissä ja kärkijoukkueiden haastajina. Joukkueiden tappotasoitusten erot pyörivät edellisillä kausilla n. 2 tappoa ylempänä keskiarvollisesti, joten illalle tarjottu -6,5 kelpaa mainiosti vuoden ensimmäiseksi pelivalinnaksi LECin osalta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!