Banner Image
16.1. LoL, LEC Summer 2021: Team BDS – Misfits | BDS yllätysvalmis

Tappojen tasoitus: Team BDS +6,5

@1,77

Panos
1.5/5

Avausviikonlopun kunniaksi LECin pelit jatkuvat vielä sunnuntainakin, kun ensimmäinen peliviikonloppu on kolmen kierroksen mittainen. Illan ottelut aloittavat Team BDS ja Misfits, kun BDS on tuore kasvo LECin puolella ostettuaan paikkansa LECiin edellisen vuoden kesäkauden jälkeen. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

BDS:llä terävä kärki

Team BDS on sarjan tuoreita kasvoja ja se teki muutamat hyvät täsmähankinnat riveihinsä. Joukkueen terävin kärki on ranskalaisia, kun Adam on paljon kantaja joukkueen roolituksessa. Hän on yksi parhaita 1v1-pelaajia LECissä ja mahdollisti myös omilla otteillaan joukkueen avausvoiton lauantaina. Toinen ranskalainen NUCLEARINT on mid-lanella enemmän hit or miss -tyylinen pelaaja, mutta hyvän pelin osuessa hänellä on mahdollisuus snowballaa peli läpi comfort pickillään. Ennakoissa joukkueesta ei ole aavisteltu haastajaa suuremmille tai edes mid-tier joukkueille, mutta avauspelien näyttöjen perusteella joukkueessa voi olla potentiaali kauden yllättäjän rooliin.

Misfits virheherkkä

Misfitsin viikonloppu ei ole ollut helppo, kun viikonloppu alkoi niukalla voitolla Astraliksesta ja tätä seurasi tappio Roguelle, kun joukkue jäi karttakontrollissa täysin vastustajansa jalkoihin. Misfits onnistui samaan myös Rogueta vastaan yksittäisiä hyviä tilanteita pelin alussa, mutta Rogue pysytteli silti kullan osalta komennossa ja onnistui voittamaan tärkeät tappelut, kun varsinkin Misfitsin bot-lane oli vaikeuksissa. Joukkueen paras pelaaja onkin ollut Vetheo, joka gankki onnistuneesti myös muita linjoja, mutta edes nämä gankit eivät auttaneet joukkuetta takaisin komentoon pelistä, kun kultaero kasvoi vastustamattomasti. Misfitsin makropelin on parannuttava selkeästi, varsinkin joukkueen tuskaillessa mid-game tappeluissa, joissa joukkueella on vaikeuksia voittaa tilanteet suurella kultaedullakin, kun kevätkausi oli lähellä alkaa 0-2.

BDS aliarvostettu

Päivän avauskamppailusta on luvassa tasainen vääntö, jossa tasoerot ovat pienet ja paljon riippuu pääseekö toisen joukkueen mid-laneri snowballaamaan pelin, kun Vetheo ja NUCLEARINT ovat räjähtäviä pelaajia feediä saadessaan. Pelivalinnaksi otteluun otetaan BDS:n tappojen tasoitus plussalinjalla, kun joukkueelle saa +6,5 linjaa vielä pelattavalla kertoimella, kun vastaavassa linjassa on ollut tekemistä usealla selkeämmälläkin suosikilla. BDS:n ja Misfitsin välisessä kamppailussa marginaalit ovat pienemmät kuin kertoimet antavat ymmärtää. Adam vahva solo-lane tarjoaa Cinkrofille mahdollisuuden hakea tappoja muilta linjoilta, kun Adam voi hyvinkin ottaa soolo-tapon omassa match-upissaan. Tämä tietää hyvää varsinkin tappojen tasoitukselle, kun alkupelin tappojohto kestää myös tappioissa hyvällä todennäköisyydellä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!