Banner Image
15.1. LoL, LEC Summer 2021: Team Vitality – Fnatic | Illan päättää tasokas ottelu

Ottelun voittaja: Fnatic

@1,72

Panos
1.5/5

League of Legendsin LECin kausi saatiin käyntiin eilen perjantaina, kun jokainen joukkue pääsi näyttämään oman kauden avauskuntonsa yhdessä ottelussa. Suurin osa otteluista meni ilman yllätyksiä, kun ennakkosuosikit olivat vahvoja vuoden 2022 avauspäivänä. Lauantaina viikonlopun toisella pelikierroksella illan viimeisessä ottelussa kohtaavat Team Vitality ja Fnatic, kun suurin odotuksin takaisin LECiin palannut Perkz lähtee paikkaamaan perjantain pettymystä. Ottelu alkaa 22:00 Suomen aikaa ja se on paras yhdestä (BO1).

Vitality vaisu avauksessa

Vitality kärsi ensimmäisen tappionsa kaudelle heti avauspelissä, kun MAD Lions oli joukkuetta parempi kaikilla osa-alueilla. Varsinkin Perkzin paluu LECiin meni penkin alle, kun hän oli vielä pelinkin lopussa nollalla tapolla (ja kuudella kuolemalla). Vitalityn osalta hänen ja junglerin Selfmaden pelaaminen on kriittisessä asemassa, kun Perkz on todella vahvasti pelejä kantava voima saadessaan vahvan alun. Juuri tämä kaksikko tuli täysin jyrätyksi leijonien vastineiden osalta perjantain avauspelissä. Muilta osin joukkue yritti parhaansa, mutta kutlaero avainhahmojen välillä oli liian suuri rehtien tilanteiden eduksi kääntämiseksi ja leijonat ei sortunut virheisiin vaan kasvatti tasaisesti eroaan 30 minuuttiin asti ennen pelin lopettamista.

Fnatic rytinällä uuteen vuoteen

Fnatic antoi ensimmäisen myrskyvaroituksensa heti avauspäivänä bot-lanen suunnalta, kun Upset ja Hylissang olivat saapuneet pelaamaan heti alusta lähtien. Fnatic ei ollut dominoivassa asemassa pelissä, mutta kriittisissä 5v5-tilanteissa sen yksilöt nousivat korkeammalle kuin vastustajan. Varsinkin Hylissangin neljän vastustajan Rakan ultimate oli pelin kääntävä hetki, kun arvostettu support-pelaaja näyttää jatkavan vahvoja otteita myös 2022 puolella. Nimellisesti joukkue kestää vertailun kärkijoukkueiden kanssa, kun Wunderilla on edelleen edellytykset olla yksi LECin parhaista top-lanella. Razork on jo näyttänyt kyntensä ja hän tulee tekemään tulosta junglesta käsin. Bot-lane oli jo ennakkoon ja viimeistään eilisen näyttöjen perusteella vahvassa iskussa. Ainoa kysymysmerkki onkin Humanoidin mid-lane, kun MAD Lionsista uuteen joukkueeseen siirtynyt pelaaja joutuu löytämään saman aaltopituuden uuden junglerin kanssa. Humanoid oli yksi suurimpia syitä MAD Lionsin kärkikahinoihin nousulle, mutta onnistuuko sama uudessa joukkueessa?

Tunnustelevia askelia

Illan viimeisessä ottelussa kohtaa kaksi potentiaalista runkosarjan voittajaa, kun molemmat lukeutuvat parempaan puoliskoon osallistuvista joukkueista pelaajien osalta tarkasteltuna. Pelivalinnassa luotetaan Fnaticin iskun jatkuvan, kun Vitalityn avausesitys jätti todella paljon toivomisen varaa, varsinkin carry-pelaajien osalta. Ruma tappio kärkeen ei helpottanut Perkzin suorituspaineita ja tänään vastassa on vielä keskitasoltaan selkeästi parempi mid-laneri. Selfmade voi kääntää asetelmia joukkuensa eduksi junglesta, mutta aggressiivinen Razork ei tarjoa tilaa kartalla ilmaiseksi ja Vitality on pakotettu yrittämään 2v1 ja 3v2 tilanteita ennen vastustajaansa. Lapulle poimitaan Fnaticin voittoa, kun sille tarjotaan vielä 1,7-alkuisia kertoimia.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!