Banner Image
12.2. LoL, LEC Spring 2022: Vitality – Fnatic | Fnatic formissa

Ottelun voittaja: Fnatic

@1,76

Panos
2/5

League of Legendsin LECin viikonlopun toinen pelikierros tarjoilee jälleen vahvan kattauksen viihdettä katsojille, kun illasta on tarjolla lähetystä viiden pelin verran. Illan viimeisessä ja kenties herkullisimmassa match-upissa kohtaavat Vitality ja Fnatic, kun suurten odotusten kanssa uuteen vuoteen saapunut Vitality on vaikeuksissa. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Vitalityn kone yskii

Vitalityn viikonloppu alkoi jälleen tappiolla, kun joukkue laittoi itsensä tiukkaan paikkaan draftissa ja todella pieneen ikkunaan ajoituksen suhteen. Excelin drafti kuitenki vältti sudenkuopat ja Vitality oli todella aseettoman näköinen vastustajansa kanssa. Joukkue avasi draftin ottamalla solo-lanerinsa, mikä antoi kaikki työkalut altavastaajalle yllättää suosikki, kun Excelin drafti rakentui hienosti. Perkzin paluu LECin puolelle ei ole ollut ruusuilla tanssimista ja vaikeudet myös jatkuvat näillä näkymin kauden toisella puolikkaalla. Joukkueen on saatava merkittävästi enemmän irti solo-laneistaan, kun bot-lane Carzzyn johdolla ei ole valmis kantamaan pelejä omatoimisesti.

Fnaticin alkupeli optimissa

Fnatic teki näyttävän paluun kauden toiselle puolikkaalle, kun varsinkin sen alkupeli oli silmiä hivelevää katseltavaa. Razorkin ja bot-lanen yhteistyö oli saumatonta, kun Fnatic otti nopean komennon pelissä. Fnatic on ollut yksi parhaita joukkueita pelaamaan johdosta ja se pelasikin hillitysti mutta voittavasti loppupelin, kun SK:lle lahjoitettiin taktisesti muutama drake riskien minimoimiseksi. Fnaticia ennakoitiin kauden alussa kärkipaikan haastajaksi ja perjantain otteilla se myös on sellainen, kun varsinkin joukkueen bot-lane on todella pelottava, kun Hylissang saa sankarin, jolla voi tehdä pelejä. Joukkueen kolmesta tappiosta pari on ollut varsin ikäviä näytöksiä, jotka olisivat olleet vältettävissä.

Fnatic vie temmossa

Fnaticin alkupeli on huomattavasti paremmassa iskussa kuin Vitalitylla. Bot-lanen osalta joukkue on edellä myös, joten Vitalityn suunnalla paineet ovat Perkzillä, jonka pitää pystyä haastamaan Humanoid, joka on ollut perusvarma tekijä midissä. Humanoid ei dominoi linjojaan, mutta osaa myös pelata passiivisesti muiden linjojen voittaessa. Lapulle otetaan Fnaticin voittoa, kun sille tarjotaan edelleen yli 1,7 kerrointa. Joukkue on samassa asetelmassa kuin G2 eilen omassa pelissään, kun tappio olisi selkeä pettymys.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!