Banner Image
22.1. LoL, LEC Spring 2022: Vitality – G2 | Leijonat yliaktiivisia

Tappojen määrä: alle 28,5

@1,72

Panos
1.5/5

Lauantaina illasta pelataan LECin toisen viikonlopun päättävä pelikierros, kun sarjataulukon kärjessä paahtavat Rogue ja Fnatic molempien voitettua kaikki neljä ensimmäistä peliään. Lauantain huippukamppailussa ja illan aikataulussa viimeisenä olevassa ottelussa kohtaavat Vitality ja G2, kun ennakkoon illan kovatasoisimmassa kamppailussa kohtaavat suuri suosikki ennakoissa ennen kevätkautta ja uudistunut edelliset vuodet skeneä dominoinut joukkue. Ottelu alkaa 22:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Vitality viimein voitto

Vitality avasi voittotilinsä perjantaina, kun se kaatoi Team BDS:n varsin vaivattomasti saatuaan vahvan alun ottelulle. Joukkueessa loksahti ensimmäistä kertaa pelikierrosten aikana kaikki kohdalleen, kun myös joukkueen mid-laner Perkz totesi, että joukkue oli ensimmäistä kertaa ”läsnä” ottelussa. Avausviikonloppu oli mennyt joukkueen osalta terveysvaikeuksien kanssa ja tämä on varmasti ollut osatekijä alavireiseen suorittamiseen ”superviikonlopun” aikana. Nimitasolla Vitality on yksi sarjan kovimpia, kun se keräsi menestyjiä ympäri maailmaa riveihinsä. Perkzin LCS-kausi oli pettymys ja tie kävi takaisin LECiin, jossa menestystä on tullut senkin edestä. Joukkueessa on kaikki palaset paikallaan ja mahdollisuus mennä pitkälle keväällä, mutta kärkitaisto on poikkeuksellisen monen joukkueen kauppa tänä vuonna.

G2 hakee metaa

G2 ei ole vielä hypännyt mukaan Aasiassa valloilla olevaan metaan, kun joukkueen valinnat ovat eronneet useassa pelissä vallitsevista ykkösvalinnoista. Caps ei ole vielä päässyt irti vaikka hänen ongelmansa eivät ole johtuneet pelkästään omista suorituksista, kun hänen linjansa eivät ole olleet suosiollisia. Ylipäätään G2 on pelannut enemmän splitattua peliä kuin aikoihin. Yksi suuri tekijä on Brokenblade, joka on pärjännyt hyvin top-lanellaan ja vetänyt huomiota pois muista linjoista, myös suurin osa tapoista on tapahtunut hänen ympärillään. Flakked on ollut varsin passiivinen omissa otteissaan bot-lanella ja häneltä tarvitaan tasonnostoa, jotta hänestä on haastamaan bot-lane painotteisessa metassa muita kärkijoukkueita.

Linjat korkealla

Ottelun tappolinja on korkealla, kun Vitalityn avausviikonlopun pelit olivat varsin railakkaita tappojen osalta. Taitavat yksilöt onnistuivat nappaamaan tappoja vaikka isossa kuvassa joukkue oli jäämässä jyrän alle. Fakta on kuitenkin, että Vitality ei ole voittava osapuoli mittavassa tappojen vaihdossa, koska varsinkin Perkz tarvitsee aikaa saavuttaakseen omien sankareidensa power-spiken, kun Vitalityn etsikkoaika on 20 minuutin kohdalla sille tyypillisellä draftilla. G2 taas on paineistettu antamaan apua bot-lanelleen ja tämä jättää paljon Brokanbladen harteille, kun saksalaisen on pelattava onnistuneesti vähintään 1v1, kun Vitality haluaa Selfmaden avustuksella kääntää top-lanen Alpharin eduksi. Lapulle otetaan tappojen underia koko otteluun, kun Vitalityn avausviikonlopun linjojen merkittävät ylitykset ovat tuoneet linjaan pari tappoa ilmaa sopivaan linjaan nähden. Vaikka joukkueet priorisoivat keskivertoa enemmän tappoja suhteessa objekteihin, ei 28,5 linja ole perusteltu kokonaiskuvassa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!