Banner Image
29.1. LoL, LEC Spring 2022: Vitality – Rogue | ”Superjoukkue” kohtaa sarjajohtajan

Tappojen määrä: alle 27,5

@1,70

Panos
1.5/5

League of Legendsin LECin pelit jatkuvat lauantaina illasta, kun vuorossa on viikon toinen ja päättävä pelikierros, kun perjantai ei tarjonnut tulosten osalta yllätyksiä vaikka pelien sisällä tapahtuikin varsin viihdyttäviä sessioita. Lauantain herkkuna tarjoillaan kaksi kovaa kamppailua, kun illan toiseksi viimeisessä ottelussa kohtaavat Vitality ja Rogue. Tämän jälkeen illan päättävät G2 ja Fnatic, kun kaksi pitkäaikaista arkkivihollista kohtaavat ensimmäistä kertaa kokoonpanomuutosten jälkeen. Katseet pelivalinnassa suunnataan näistä ensimmäisenä tulevaan otteluun, kun Vitalityn ennakkoon superjoukkueeksi tituleerattu kokoonpano kohtaa viralliset asiantuntijat yllättäneen Roguen. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Vitality heräämisen merkkejä

Kovilla hankinnoilla uuteen vuoteen saapunut Vitality ei ole vakuuttanut ensimmäisten viikkojen aikana, ainakaan odotuksiin nähden. Vitality aloitti kauden 0-3 tilastoilla, mutta on siirtynyt nyt kolmen ottelun voittoputkeen, kun joukkue alkaa heräilemään talviunestaan. Tänään vastaan asettuu kuitenkin kovin mittari, kun ainoa runkosarjassa vielä puhtaalla pelillä oleva Rogue on tämän hetken kovin mahdollinen mittari. Perkziltä on nähty nousujohteista otetta mid-lanen osalta, varsinkin pickien oltua onnistuneita, mutta Larssen on tämän hetken suoritusvarmin mid-pelaaja koko sarjassa. Paljon lepää Selfmaden ja Alpharin varassa, kun joukkueen tarvitsee voittaa kartalla enemmistö tilasta.

Roguen liekki jatkuu

Rogueta oltiin sijoittamassa vasta viidenneksi alkavalle kaudelle LECin virallisten asiantuntijoiden mielestä, mutta allekirjoittanut on ratsastanut alusta asti, myös sivun vetojen osalta, Roguen kelkassa. Korealainen Malrang nähtiin heikennyksenä, mutta päinvastoin, hänestä on tullut kriittinen palanen joukkueelle. Hänen kartan tuntemuksensa ja rohkeampi pelityyli on tehnyt Roguen varman päälle pelaamisesta huomattavasti tilannehakuisempaa. Joukkue ei edelleenkään ote tyhmiä fighteja, mutta tekee sen sijaan koordinoituja tappeluita tai niiden yrityksiä merkittävästi enemmän. Varsinkin, jos Malrangilla ja Larssenilla on mobiilit herot, joilla voi myös perääntyä tilanteesta sen kehittymisen mukana. Junglen muuttunut pelityyli on laittanu vastustajat varpailleen Roguen kanssa ja tästä huolimatta Malrang on onnistunut hankkimaan first bloodeja joukkueellen kovalla tahdilla, kun varsinkin Larssen on saanut kriittisissä match-upeissa tarvittavan etulyöntiaseman tapon tai ylimääräisen teleport-edun avulla.

Kova kovaa vasten

Luvassa on ennakkoon varsin samanlainen asetelma kuin perjantain Fnatic ja Rogue kamppailussa. Kaksi kovatasoista joukkuetta vastakkain, mutta Vitality on enemmän virheisiin taipuvainen kuin Fnatic. Tämä hyödyttää Rogueta, joka pelasi lähes täydellisen alkupelin Fnaticia vastaan perjantaina, kun Vitalityn yhteistyö ei ole ollut junglen ja lanejen välillä yhtä saumatonta. Onkin todennäköistä, että Malrang saa jälleen kerran kunnian hakea edun Odoamnelle tai Larssenille alkupelistä. Tämä tarkoittaisi varsin nopeaa lumipalloa kohti voittoa, kun Vitalityn tehtäväksi jäisi vastaava puolustus kuin eilen Vitalityn omalla vastustajalla oli. Tappojen linja on vedetty jälleen korkeaksi otteluun ja Roguen eilisen kaltaisen ilotulituksenkin jäätyä underiksi, on lapulle poimittava myös tänään underia.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!