Banner Image
5.7. LoL, LCS Summer 2021: Cloud9 – TSM | Kestomenestyjä vs kesän nousija
Panos
0/5

League of Legendsit jatkuvat myös sunnuntaina, kun yöllä myöhään Suomen aikaa pelataan viikonlopun kolmas ja päättävä pelikierros. Alkuyön herkkuna nähdään Cloud9 ja TSM kohtaaminen, kun LCS:n kärkijoukkueilla on tiukka taisto top2-sijoituksesta runkosarjan osalta. Ottelu alkaa 01:00 ja se on tuttuun tyyliin paras yhdestä.

Cloud9 heräilee

Cloud9 on kolmen ottelun voittoputkessa, kun joukkue sai vihdoin onnistumisen Liquidia vastaan, kun joukkue suorastaan dominoi pitkäaikaisen arkkivihollisensa pois serveriltä. Joukkue ei ollut vaikeuksissa missään kohtaa ja kaikki pelaajat onnistuivat erinomaisesti. Varsinkin Blaberin otteet olivat kaunista katsottavaa ja joukkueen aggressiivinen ”hyppydrafti” toimi hyvin. Cloud9 ei ole ollut yhtä kovassa iskussa kesäkaudella kuin keväällä, ja varsinkin TSM sekä 100T ovat olleet omalla tasollaan alkupuoliskon. Tästä huolimatta joukkueessa piilee täysi potentiaali voittaa koko kausi, kun Perkz ja Zven ovat molemmat oman roolinsa parhaimmistoa sarjassa. Joukkueen nousu top2:een vaatii eilisen kaltaisia otteita Blaberilta myös jatkossa, kun joukkueen lanerit eivät tarvitse isoa etua hänen gankistaan kääntääkseen laning-vaiheen itselleen.

Jaksaako TSM:n lento?

Team SoloMid on ollut 100 Thievesin kanssa kesäkauden positiivisimpia yllättäjiä, mutta tärkeä kysymys on, että ovatko vastustajat alisuorittaneet ensimmäiset viikot vai TSM löytänyt oikeasti nousuvireisen iskukyvyn valmentajansa Bjergsenin avustuksella. Joukkueen kantava voima on ollut PowerOfEvil, joka on ollut tasaisen varma suorittaja viikosta toiseen mid-lanella. PoE suosii farmin itselleen varmistavia ranged AP-carryja, mutta hänen repertuaaristaan löytyy tarvittaessa myös muita sankareita, kun LCS:n kesäkauden meta on sopinut saksalaisella loistavasti. Joukkueen suurin miinus C9:iä vastaan on bot-lanella, kun Lost ei pärjää vertailussa Zvenille ja tämä tarkoittaa lisätyötä Spicalle, jolta vaaditaan ensimmäisen 10 minuutin aikana hyvää kartanlukua vastustajan junglen liikkeistä, kun hän haluaa olla tappelemassa Blaberin kanssa hänen suosimillaan vahvoilla duel-sankareilla.

Kertoimien valossa C9 on asetettu ennakkosuosikiksi huolimatta TSM:n hyvästä kesäkaudesta. Yksilötasolla mitattuna C9 on edellä vastustajaansa, ja joukkueen löytäessä 2020 vireen on se vaikea voitettava. Mid-lanen herruus on tasaväkinen vääntö Euroopan vahvistuksien välillä ja junglereiden voimasuhteet ovat myös tasaväkiset. Erot joukkueille tulevat top- ja bot-laneilta, kun molemmissa etu on C9:llä. Varsinkin bot-lanella C9:llä on vahva etu, jos Zven saa farmaa rauhassa ensimmäiset 15 minuuttia ja saa päälle vielä pari tappoa. Lapulle poimitaankin C9:n voittoa, kun tarjottu kerroin riittää juuri peleille.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!