Banner Image
19.7. LoL, LCS Summer 2021: FlyQuest – 100 Thieves | Rosvot tarvitsevat rutiinivoitot

2021-07-19 02:00:00

FlyQuestin tappojen määrä: alle 9,5

Panos
2/5

League of Legendsin puolella Pohjois-Amerikan ammattilaissarjaa LCS:sää pelataan Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun vuorossa on peliviikon kolmas ja päättävä kierros. Aamuyöllä Suomen aikaa toisensa kohtaavat FlyQuest ja 100 Thieves. Ottelu alkaa 02:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

FlyQuest katseet tulevissa viikoissa

FlyQuest taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta GG:n ja CLG:n kanssa, kun jopa Immortals on FlyQuestia kolme voittoa edellä, kun jäljellä on vain seitsemän kierrosta. Joukkueen tärkeimmät ottelut ovat päätösviikolla, kun se kohtaa kolme ennakkoon heikointa vastustajaansa vikalla round robinilla peräkkäisinä iltoina. Sitä ennen se kohtaa kuitenkin sarjan kärkipään joukkueet ja yksikin voitto olisi jo venymistä joukkueelta. FlyQuest on kokeillut kauden aikana useampaa eri kokoonpanon yhdistelmää, mutta yhdessäkään palaset eivät ole loksahtaneet kohdalleen, kun joukkueen ilonhetket ovat olleet yksittäisissä voitoissa tasaisten otteiden sijaan.

Rosvojen ei tarvitse ottaa riskejä

100 Thieves toipui nopeasti yllätystappiosta, kun se palasi takaisin voittojen tielle Team Liquidia vastaan, kun rosvojoukko pitää sitkeästi kärkipaikasta kiinni yhden voiton turvin. TSM kuitenkin hengittää joukkueen niskassa ja se tarvitsee voittoja myös vielä loput kaksi viikkoa. Päätösviikonlopun TSM-ottelu on kriittinen runkosarjan voiton kannalta, mutta sitä ennen joukkueen on napattava rutiinivoitot sarjan heikompaan puoliskoon lukeutuvista joukkueista, kun myös muut kärkijoukkueet ovat pitäneet bottom3:sta pisteautomaatteina. Katseet ovat jälleen kerran Abbedaggessa hänen ollessa joukkueen tuki ja turva tiukoissa tilanteissa.

Rosvojen 5v5-pelaaminen on edellä useamman askeleen vastustajaa ja joukkueella ei olekaan tarvetta ottaa turhia riskejä ensimmäiseen 15 minuuttiin, kun joukkue voi keskittyä farmaamaan ja haastamaan vain kriittisistä objekteista kuten drakesta. 100 Thievesin pelikirja on ollut turhia tappeluita välttelevää ja joukkue on edelleen selkeästi vähiten kuoleva joukkue sarjassa. Se on myös passivoitunut oman alkupelinsä suhteen, kun yli 10 tapon alkupelit ovat vaihtuneet hitaasti johtoa grindaavaan peliin, kun joukkueen itseluottamus on timanttia late-gamessa ja pelin päättävissä tilanteissa baronin / drake soulin ympärillä. Lapulle otetaan FlyQuestin tappojen underia, kun ennakkoon luvassa on jälleen yksi ottelu, jossa 100 Thieves ratkaisee ottelun nimiinsä kahdessa tappelussa 25-30 minuutin välissä ja välttelee ennen tätä riskejä tappojen vaihtoja.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!