Banner Image
26.6. LoL, LEC Summer 2021: Fnatic – G2 Esports | Misfits valmiina haastamaan isot

2021-06-26 22:00:00

Fnaticin tappojen määrä: yli 12,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin peliviikonloppu jatkuu, kun lauantaina illasta käydään Euroopan ammattilaissarja LECin toinen ja päättävä kierros peliviikolle kolme. Illan herkkuna on luvassa aikataulun viimeisessä kamppailussa kahden sarjan perinteikkämmän joukkueen kohtaaminen, kun fnatic ja G2 kohtaavat ensimmäistä kertaa kesäkaudella. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Fnatic voittoputkessa

Fnatic venytti perjantain kierroksella voittoputkensa jo neljään otteluun, kun joukkue on tarjoillut varsin viihdyttäviä ja tapporikkaita pelejä. Varsinkin suurilla odotuksilla joukkueeseen hankittu ja LCS:ää dominoinut Nisqy on alkanut lunastaa lupauksia. Lisäksi Bwipo on ollut viikonloppu toisensa perään parempi uudessa junglerin roolissaan. Fnatic on koko sarjan tilastokärkenä tappojen osalta, kun joukkueen peleissä on nähty selkeästi eniten tappoja, kun fnatic tappaa sarjan eniten ja myös kuolee suhteessa todella. Joukkue ei väistele tappeluita vaan pyrkii hankkimaan etulyöntiaseman käyttämällä TP:t aktiivisesti potentiaalisen paikan näkyessä. Varsinkin Nisqy on aktiivinen kartalla ja hänen kannaltaan tehokkainta on tiputtaa vastustajan midi-torni, jonka jälkeen hänen tehokas pelialueensa laajenee merkittävästi.

G2 jätti kysymyksiä

G2:n perjantain peli jätti paljon kysymyksiä ilmoille, kun joukkueen esitys oli kaukana vakuuttavasta. Varsinkin draftin osalta jäi paljon jossiteltavaa, kun Wunderille draftattu Karma ei toiminut ollenkaan ja G2 ei saanut teamfighteissa riittävästi vastustajia kiinni, kun Vitality pääsi aina karkuun huonoista tilanteista ja onnistui vastaavasti kääntämään tiukat fightit edukseen, kun Rekkles ei päässyt ilman suojaa viimeistelemään vastustajia. Vitality rullasikin lopulta vaivattomaan voittoon, kun G2:n draftin vaikeudet vain moninkertaistuivat jokaisen hävityn fightin jälkeen. Wunderilla ja Capsilla on menossa todella vaikea kesäkausi ja tappio Vitalitylle ei tuonut helpoitusta tilanteeseen.

G2 lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja joukkue on tilastollisesti onnistunut nostamaan tasoaan LECin titaanien taistoon kausi toisensa jälkeen, vaikka edeltävät viikot olisivat olleet vaikeita. Kokonaisuutena G2 on näyttänyt kesäkaudella paremmalle kuin keväällä, joten paniikkinappulaa ei vielä tarvitse painaa, mutta joukkueen draftit ja lane-priority ovat olleet kateissa tappiopeleissä täydellisesti. Pelivalinnassa peliä lähestytään jälleen tilastovedolla, kun lapulle otetaan fnaticin tappojen overia. Joukkueen keskiarvot huitelevat peräti viisi tappoa edellä linjaa. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet aina tapporikkaita, varsinkin kun fnaticin sekä G2:n nykyinen pelityyli suosii tappojen treidaamista. Annettu 12,5 tapon linja fnaticille onkin varsin houkutteleva, kun linja voi tulla täyteen jo kauan ennen pelin päättymistä vaikka fnatic ei edes voittaisi peliä, kun luvassa on paljon 5v5-tilanteita ilman toisen joukkueen täydellistä ylijuoksua.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!