Banner Image
23.7. LoL, LEC Summer 2021: Fnatic – Rogue | Kärkikamppailu kruunaa perjantai-illan

2021-07-23 23:00:00

Ottelun voittaja: Rogue

Panos
2/5

League of Legendsin ammattilaissarja LEC jatkuu jälleen perjantaina, kun pelataan viikonlopun avauskierros. Illan kenties odotetuin ottelu on aikataulussa viimeisenä, kun myöhään illasta toisensa kohtaavat sarjataulukon kärkikaksikko Fnatic ja Rogue. Ottelu alkaa 23:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Fnaticin lento jatkui edellisen viikonlopun

Fnatic otti erittäin maistuvan voiton G2:sta, kun joukkueet pelasivat jälleen kerran erittäin viihdyttävän pelin, jossa tappoja jaeltiin vasemmalta ja oikealta, mutta fnatic vei pidemmän korren, kun se otti itselleen pelin ratkaisseen Baronin ja tarvittavat tapot buffin avustuksella. G2 heitti kuitenkin kovan haasteen joukkueelle ja suuremman osan ajasta pelistä näytti, että G2 oli se, jonka voitettavissa peli oli, kun Rekklessin Vaynella oli potentiaali tappaa koko vastustajan lineup. Joukkueen suurin onnistuja oli Adam, joka toimi onnistuneesti frontlinena ja mahdollisti, että Upset sai tehtyä takalinjoista tarvittavat asiat turvallisesti, kun molempien draftit olivat tehokkaasti miesylivoimaa hyödyntäviä.

Rogue edelleen tasainen

Rogue toipui nopeasti tappiosta G2:lle, kun se otti puhtaan 2-0 viikonlopun edellisellä viikolla. Runkosarjan lähestyessä loppua joukkueiden illan kohtaaminen on kriittinen runkosarjan voittajan päättämisen kannalta, joten panokset ovat kunnossa illan ottelun osalta. Roguella ei ole samanlaista räjähtävää tapporikasta alkupeliä kuin fnaticilla, kun joukkue keskittyy omiin vahvoihin hetkiinsä pelissä. Joukkueen jungleri Inspirediltä nähdään liikkeitä jo ensimmäisillä minuuteilla, mutta varsinkin Larssen tykkää odottaa ultimatensa ennen kuin hän yrittää tappoa midistä Inspiredin kanssa. Johtuen metasta Larssen on pakotettu pelaamaan hieman aggressivisempia junglereita verrattuna kevätkauteen, kun varsinkin ADC-midit Jayce ja Lucian ovat olleet Larssenille suosittuja valintoja turvallisen Oriannan lisäksi.

Rogue on valmistautunut fnaticin vahvaan alkuun, kun fnatic on murskannut suuren osan otteluistaan jo ensimmäisen 10 minuutin aikana ottamalla merkittävän johdon tapoilla. Inspired käyttäneekin resurssinsa Bwipon jäljittämiseen, kun Rogue ei halua tulla täysin yllätetyksi ensimmäisen kympin aikana. Rogue pelaa paremmin late-gameen skaalaavia drafteja, kun Larssen suosimat sankarit paranevat pelin pidetessä enemmän kuin perinteiset APC-sankarit. Molemmat ovat ehdotonta eliittiä 5v5-taisteluissa koko sarjan joukkueita vertailtaessa, mutta Rogue on edelleen tilastollisesti suoritusvarmin, kun sen virheiden määrä peleissä on pienempi verrattuna fnaticiin. Fnatic taas on paikannut virheensä tekemällä todella paljon yllättäviä pelauksia, joilla se on kääntänyt käytännössä heti virheen perään pelin takaisin itselleen ja kokonaisuuden kannalta voitolliseksi ratkaisuksi. Odotettavissa onkin varsinaista henkien pelailua teleportti-edun ja muiden vastaavien tekijöiden osalta, kun varsinkin bot-lanella nähdään todennäköisesti neljän pelaajan diveja vastustajan tornin alle.

Tasaisuus valttia

Illan pelissä kohtaavat kaksi kesän parasta joukkuetta ja kertoimet on ansaitusti vedetty lähelle toisiaan. Pelivalinnassa hypätään lievän ennakkosuosikin kelkkaan, kun Roguelle tarjoillaan maistuvaa kerrointa. Rogue on näistä kahdesta varmempi joukkue pitkässä juoksussa ja fnaticin edellisten viikkojen iloittelut eivät ole mahdollisia samalla tavalla kurinalaisinta pelikirjaa sarjassa noudattavaa vastustajaa vastaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!