Banner Image
22.8. LoL, LEC Summer 2021: G2 Esports – Fnatic | Kumpi LECin jättiläinen hyvästelee Worldsit?

2021-08-22 18:00:00

1. kartan tappojen määrä: alle 30,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarjan LECin pudotuspelit jatkuvat jälleen yhden ottelun voimin, kun sunnuntaina illasta kohtaavat sarjan historian läpi kärkipaikkaa dominoineet jättiläiset: G2 ja Fnatic. Sarjan historian aikana pelatusta 17 splitistä vain kaksi voittoa on mennyt näiden kahden seuran ohi ja tämä kesä näyttää ainakin hetkellisesti kolmannelle. Molemmille kestomenestyjille Worldsien ulkopuolelle jääminen olisi paha epäonnistuminen molemmille, joten panokset ovat katossa illan ottelun osalta. Ottelu alkaa 18:00 ja se on totuttuun tyyliin paras viidestä (BO5).

G2 jäi leijonan raatelemaksi

G2 hävisi avauskierroksella ylemmässä kaaviossa MAD Lionsille 3-1, kun leijonien karjunta kantoi aina finaalipaikkaan asti sen kaadettua lauantaina myös ennakkosuosikki Roguen. G2:n 5v5-pelaaminen ei pärjännyt leijonien vastaavalle, kun G2:n sijoittumisessa ennen tappeluita on parantamisen varaa. Nykyisessä metassa varsinkin ADC-pelaajilla on paljon paineita, kun Alistarin kaltaiset gap-closer supportit ratkaisevat yhdellä onnistuneella combolla koko tappelun, jos ADC-pelaaja on sijoittunut huonosti tappelussa. Tämä nähtiin eilisessä Rogue – MAD Lions pelissä karulla tavalla, kun Rogue lahjoitti kaksi peliä pois Hans Saman jäätyä kiinni useita kertoja huonolla sijoittumisella. G2:n onneksi joukkueen riveistä löytyy Rekkles, joka on sarjan historian vähiten kuolevia ja mekaanisesti parhaita ADC-pelaajia.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Fnatic väistänyt jo kaksi luotia

Fnaticin heikko päätös runkosarjalle tiesi aloitusta alemmasta kaaviosta, eli Fnatic on pelannut alusta asti selkä seinää vasten, kun joukkue on onnistuneesti kaatanut Vitalityn ja Misfitsin 3-2 lukemin, eli pienimmällä mahdollisella erolla. Joukkueen voittojen takuumies on ollut UpseT, joka on pelannut 10 peliä peräti 14 KDA:lla, joka on varsin kunnioitettava lukema ottaen huomioon, että peleihin mahtuu neljä tappiota. UpseT on tyyliltäänm varsin neutraali ja konemainen suorittaja, joka pystyy vastaamaan Rekklessin tasaisen varmaan pelaamiseen laning-vaiheessa.

Katseet kääntyvätkin solo-laneihin, kun Nisqyltä vaaditaan hyvä päivä Capsia vastaan. Adam taas on päässyt hyvien otteidensa johdosta vastustajien suurennuslasin alle ja gankit ovat keskittyneet kovalla prosentilla hänen lanelleen, mikä näkyy myös tilastoissa. Adamin sankarivalikoima on varsin ”beefy” ja G2:n Wunder on todennäköisesti pakotettu vastaamaan myös kestävällä sankarilla, joten top-lanella ei olla näkemässä 1v1-tappoja monessa pelissä,jos drafti menee käsikirjoituksen mukaan. Sen sijaan Bwipo on pelannut aggressiivisia junglereita ja Jankos vastaa tähän samankaltaisella sankarilla, kun molemmat viihtyvät Viegolla ja Lee Sinillä, koska Xin Zhao tulee todennäköisesti olemaan banneissa koko sarjan ajan. Molemmat joukkueet haluavat hyvistä asetelmista mid-gameen, kun 20-30 minuutin välissä tehdään pelin ratkaisevat liikkeet (kuten myös joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa).

Paineet kovat molemmissa leireissä

Pitkässä B05-sarjassa yksittäisellä pelillä ei ole yhtä suuri merkitys kuin lyhemmissä sarjoissa, mutta varsinkin avauspelistä saatava etu korostuu näin korkeiden panosten pelissä, koska johtoasemassa olevalla on enemmän pelivaraa draftin suhteen. Avauspeli onkin todennäköisesti passiivisen / tarkastelevin koko sarjassa, kun kumpikaan ei halua päästää vastustajaa johtoasemaan heti alkuun. Lapulle poimitaankin tappojen underia, kun linja on nostettu todella korkealla joukkueiden kohtaamisiin. On totta, että joukkueiden keskinäiset kohtaamiset runkosarjoissa ovat olleet tapporikkaita pelejä ja molemmat kesän kohtaamiset rikkoivat linjan (yhdellä ja neljällä tapolla), mutta nyt panokset ovat täysin eri luokkaa ja se näkyy erityisesti riskien ottamisessa. Pelin voittajan kertoimet eivät houkuttele premarketissa, mutta livestä voi olla mahdollisuutta iskeä kiinni G2:een riippuen avauspelin lopputuloksesta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!