Banner Image
3.7. LoL, LEC Summer 2021: G2 – Misfits Gaming | Misfits valmiina haastamaan isot

2021-07-03 21:00:00

Ottelun voittaja: G2

Panos
1.5/5

League of Legendsin kesäkausi jatkuu heinäkuun avausviikonloppuna, kun kauden puoliväli lähestyy. Illan yksi mielenkiintoisimmista otteluista on G2:n ja Misfitsin välillä, kun molemmat kokivat tappiot perjantaina viikonlopun ensimmäisellä pelikierroksella. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun LECin tyyliin paras yhdestä (BO1).

G2 vaikeuksissa

G2:n vaikeudet kesäkauden aikana eivät ota loppuakseen, kun joukkue kärsi jo kesäkauden neljännen tappionsa, kun Excel yllätti suuren ennakkosuosikin. Tämä myös tarkoitti, että G2 on joukkueelle todella harvinaisessa kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen vaikeudet tiivistyivät jälleen kerran joukkueen tanskalaiskaksikon ympärille, Wunder ja Caps eivät pärjää riittävän hyvin laning vaiheessa, kun joukkue oli jälleen takamatkalla alusta asti, kun Excel varmisti itselleen molemmat Heraldit ja otti riittävän kultajohdon 20 minuuttiin mennessä, kun Rekkles ei saanut tilaisuutta kääntä peliä joukkueelleen vastustajien carryjen ollessa merkittävästi edellä kullassa. G2:n makropeli on edelleen kovalla tasolla, mutta ongelma on epäonnistuneissa gankeissa ja alkupelin fighteissa, kun vastustajat tuntuvat olevan aina ratkaisevat pari sekuntia edellä LECin kestomenestyjää.

Misfits aallonharjalla

Misfitsin osalta kesäkauden avauspuolisko on ollut menestystarina, huolimatta perjantain tappiosta MAD Lionsille. Tappio kuitenkin nosti kysymyksen, onko joukkue ylisuorittanut tähän asti, vai onko tämä taso, jolle joukkue on tullut jäädäkseen. MAD Lions onnistui käyttämään perjantaina joukkueen heikompia osa-alueita, kun se iski bot-lanen kautta Elyoyan autettua Carzzyn käyntiin. Joukkueen solo-lanerit ovat olleet kesäkauden suurimmat suorittajat ja tällä kertaa MAD Lions onnistui pitämään heidä aisoissa alkupelin osalta, kun Misfits ei saanut totuttua räjähtävää lähtöä peliin.

Myös G2:n tarvitsee pystyä pitämään alkupeli tasoissa kullan ja objektien osalta, kun G2 hyötyy mitä pidemmälle peli venyy, koska Rekkles lähellä full buildia on joukkueen voiton avain, kun Capsin suoritustaso ei tällä hetkellä riitä murskaaviin alkupelin voittoihin. Hänelle draftataankin todennäköisesti turvallinen farmaaja mid-lanelle, jolle riittää puolustaa tornia midissä alkupelin osalta. Vastaavasti Jankos taas haluaa vahvan duel-heron, jolla hän pystyy haastamaaan Razorkin alkupelin haastot, kun espanjalainen pyrkii pelaamaan G2:n karttapuoliskolla mahdollisimman paljon ensimmäisen kahden jungle-rotaation jälkeen. Kertoimien osalta joukkueiden kertoimet ovat nousseet jo lähelle tasabookkia, kun ailahteleva G2 lähtee lievänä ennakkosuosikkina otteluun. G2:n osalta joukkueen on pakko alkaa ottamaan voittoja kovemmalla tahdilla, kun top2-sijoitus on joukkueen tavoitteena pudotuspeleihin lähdettäessä. Misfits on ollut kokonaisuutena kesällä parempi joukkue, mutta G2:n kerroin on liian korkea ohitettavaksi, kun Misfits näytti eilen myös haavoittuvan puolensa leijonia vastaan. Misfits tulee yrittämään jälleen vahvaa alkua pelille ja Jankosin onnistuessa torjumaan hänen yrityksensä, on G2 vahvoilla loppupelissä, kun joukkueen makropeli hyödyttää minuutti minuutilta enemmän.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!