Banner Image
24.7. LoL, LEC Summer 2021: G2 – Misfits | G2 kirii kauden loppua kohti

2021-07-24 22:00:00

Tappojen tasoitus: G2 -3,5

Panos
2/5

League of Legendsin puolella LECin ottelut jatkuvat, kun illasta pelataan jälleen täysi pelikierros, kun jäljellä on vain neljä ottelua per joukkue runkosarjan osalta. Illan päättävässä kamppailussa toisensa kohtaavat G2 ja Misfits Gaming, kun ennakkosuosikki G2:lla on edelleen mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon ja paikkaan ylemmässä kaaviossa. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

G2:n dieselkone käynnistyy hitaasti

G2:lla on tajapaikka illan ottelussa Misfitsistä, kun joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa kesäkaudella nähtiin G2:n osalta kauden suurin heitto, kun joukkue lahjoitti pelin vastustajalle radikaalilla tavalla. Joukkue hävisi tarpeettoman tappelun pelin ollessa täysin G2:n hallussa ja selkeässä kultajohdossa ja Misfits viimesteli pelin pitkillä deathtimereilla. G2:n tappiot ovat suurimmalta osin olleet yksittäisten isojen päätösten jälkeisiä. Joukkue pelaa vahvaa peliä suurimman osan peleistä, mutta MOBA-peleissä yksittäinen suuri väärä päätös voi nollata kaikki edelliset 20 minuuttia täydellisesti tehdyt päätökset.

Misfits musta lammas

Misfits on jatkanut myös kauden jälkimmäisen puoliskon vahvoja otteita, kun joukkue ei ole sortunut tappioihin altavastaajille, kun se kiitää taas kolmen ottelun voittoputkessa otettuaan pisteet ns. kiintiöjoukkueilta. Joukkueen jungle ja mid -duo Razork ja Vetheos ovat jatkaneet kovaa virettä, kun Misfits on lyömässä kiilaa kevätkauden kärkinelikon sekaan. Joukkueen harmiksi G2:n solo-lanerit Wunder ja Caps ovat nostaneet tasoaan merkittävästi kuluneen kahden viikon aikana ja joukkueen kiintotähti Rekkles on saanut mahdollisuuksia pelata omaa peliään, kun muut ovat hoitaneet vastuun alkupeleistä ja antaneet hänelle tarvittavan tilan farmata. Misfits tarvitsee vahvat alut solo-laneilleen, kun Kobbe ei pärjää Rekklessille bot-lanella ilman apua.

G2:n suuret virheet ovat nostaneet kertoimia, kun joukkue on kärsinyt ennätysmäärän tappioita kesän runkosarjassa. LECin tähtisikermälle toinen perättäinen kausi ilman finaalipaikka olisi täydellinen katastrofi. G2 on tällä hetkellä pudotuspelipaikassa kiinni, mutta matkaa ylempään kaavion on yhden voiton erotus, joten Misfits ottelu on kriittinen tämän kannalta, kun G2 ei halua aloittaa pudotuspelitaivaltaan alemmasta kaaviosta, jossa tappio tietää kauden päättymistä. G2:n nouseva iskukyky, isossa kuvassa, sekä joukkueiden edellisen kohtaamisen iso heitto G2:n toimesta, nostavat joukkueen ansaitusti suosikiksi. Koska voiton kertoimella on liian pieni kerroin pelattavaksi lapulle otetaan sen sijaan tappojen tasoitusta, kun sille tarjotaan pari tappoa pienempää linjaa kuin suurimmalla osalla bookkereista.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!