Banner Image
2.8. LoL, LCS Summer 2021: Immortals – Golden Guardians | Golden Guardians pakkovoiton edessä

2021-08-02 00:00:00

Ottelun voittaja: Golden Guardians

Panos
1.5/5

Yöllä Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan päätökseen myös LCS:n runkosarja, kun suurin osa joukkueista on sinetöinyt pudotuspelipaikkansa ja sijoituksen kaaviossa. Yön panokseltaan selkeästi suurin kamppailun on Immortalsin ja Golden Guardiansin kohtaaminen, kun GG:llä on edelleen mahdollisuudet nousta pudotuspeliviivan yläpuolelle. Ottelu alkaa puoliltaöin Suomen aikaa ja se on paras yhdestä (BO1).

Immortalsilla panokseton peli

Immortalsin osalta runkosarjan sijoitukseksi on sementoitu seitsemäs tila, kun joukkue ei voi liikkua kumpaankaan suuntaan voitolla tai tappiolla ottelusta. Joukkue voikin pelata ilman suurta panosta joko erilaisella draftilla tai hieman erilaisella taktiikalla pudotuspelejä silmällä pitäen. Joukkueen kesän runkosarjan on ollut tasapaksu, kun joukkue on ennen päätöskierrosta 50 voittoprosentissa, kun se on voittanut sekä hävinnyt tasan 13 peliä. Joukkueen osalta sijoitus on ollut varmistunut jo hetken aikaa ja sillä onkin kaksi tappiota alla viikonlopulta, kun pudotuspelipaikan ollessa varma alemmassa kaaviossa suurimmat paineet päätösviikonlopulta ovat kadonneet pois.

Golden Guardians pitää toiveet hengissä voitolla

Golden Guardians on tällä hetkellä voiton päässä FlyQuestista, mutta se on vienyt joukkueiden keskinäiset ottelut, joten sille riittää tasapisteet FlyQuestin kanssa. Koska FlyQuestin oma päätöspeli on vasta GG:n ottelun jälkeen, ei joukkueella ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää voittaa oma pelinsä ja luottaa, että CLG yllättää omassa pelissään FlyQuestin ja auttaa välillisesti GG:n pudotuspeleihin. GG on nostanut omaa pelin tasoaan kesälle selkeästi, kun kevään kolme voittoa on vaihtunut kesän 10 voittoon (mahdollisesti 11 ensi yön jälkeen). Joukkueessa on taitavia yksilöitä ja potentiaalisia tasonnostajia ja jo pudotuspelipaikka olisi hieno päätös vuodelle todella vaikean kevätkauden jälkeen. Varsinkin edellisinä kausina säväyttäneeltä Licoricelta odotetaan paljon, kun top-laneri oli Cloud9 aikoinaan yksi sarjan parhaista top-lanereista.

Ottelun henkiset asetelmat ovat selkeät, kun Golden Guardiansilla on kaikki pelissä ja Immortals voi halutessaan pelata metasta poikkeavalla draftilla tarjoten yleisölle viihdettä. Näihin lähtöasetelmiin lapulle poimitaan Golden Guardiansin voittoa, kun motivaatioetu suosii selkeästi GG:tä ja joukkueiden suoritustasossa ei ole merkittävää eroa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!