Banner Image
30.7. LoL, LEC Summer 2021: MAD Lions – G2 | Avauspeli tärkeä molemmille

2021-07-30 22:00:00

Ottelun voittaja: G2

Panos
2.5/5

Euroopan ammattilaissarjan LECin kesän runkosarjassa on päästy päätösviikonloppuun, kun asetelmat ovat varsin herkulliset katsojan näkökulmasta. Runkosarjan viisi parasta ovat irtautuneet muista, mutta kärjen osalta pelin on vielä auki, kun Roguella on 11 voittoa ja sen perässä voiton päässä ovat Fnatic, MAD Lions ja Misfits Gaming. Viidentenä yhdeksässä voitossa kolme kierrosta ennen runkosarjan päätöstä on ennakkosuosikki G2, joka kohtaa perjantaina MAD Lionsin. Ottelu alkaa 22:00 ja se on määrittävä molemmille joukkueille viimeisen kahden kierroksen merkityksen, kun G2 nousee voitolla tasoihin leijonien kanssa.

Leijonien karjuminen jäänyt vajaaksi

Kevään mestari MAD Lions on hyvin ailahtelevasta kaudesta huolimatta edelleen mukana kärkikahinoissa, kun joukkue nappasi itselleen todella tärkeän voiton Roguesta edellisen viikonlopun päätteeksi. Joukkueen poke-drafti onnistui ratkaisemaan pelin kääntävän tappelun, kun Rogue oli marssinut kohti voittoa 25 minuuttia, mutta joukkue hävisi ratkaisevan taistelun, kun MAD Lions ässäsi Roguen ja nappasi itselleen sekä drake soulin ja baronin. Tästä Rogue ei toipunut vaan sen 6k kultaero suli pois muutamassa minuutissa ja leijonat nappasi itselleen kriittisen voiton. Pelissä oli tiivistettynä varsin hyvin koko leijonien kesäkausi. Joukkueen tekeminen alkupelissä on ollut kaukana optimaalisesta, mutta se osaa käyttää ikkunansa draftien kanssa ja vastaava kääntö ei ollut ensimmäinen tälle kaudelle.

G2 pelaa varman päälle

G2 taas on kunnostautunut päinvastaisissa liikkeissä, kun joukkue on esitellyt jo useampana viikonloppuna late-gamessa koko pelin maksavia heittoja, kun joukkue on halunnut voittaa ottelun alta pois varman päälle pelaamisen sijaan. Tästä oppineena joukkueelta on nähty kaksi edellistä ottelua todella kurinalaista pelaamista, kun joukkue pelaa objektit kartalta maksimoidakseen voiton todennäköisyyden. MAD Lions on joukkueen päätösviikonlopun selkeästi pahin vastustaja, joten voitolla tästä se on todella lähellä 3-0 viikonloppua ennakkoon.

Yksilötasolla G2 on vastustajaansa edellä. Caps ja Wunder ovat löytäneet viimein edes kohtuullisen vireen ja tämä tarkoittaa, että varsinkin Humanoidilla on tulossa tiukka iltapuhde. Bot-lane menee selkeästi G2:n eduksi. Ratkaiseva match-up on junglessa, kun Jankosin haastaa Elyoya, joka on ollut yksi kesän suurimpia yllättäviä valonpilkkuja, kun hän on ennakkoluulottomasti pitäny joukkueensa mukana lähes pelissä kuin pelissä. Espanjalaiselta vaaditaan jälleen yksi vahva näytös, mikäli joukkue haluaa kääntää pelin itselleen, koska laning-vaiheessa G2 on suosikki. 5v5-osalta puntit ovat tasan, mutta G2:lle ollessa riittävästi johtoa ei se ole häviämässä niitäkään Roguen kaltaisesti. Varsinkaan Misfits ottelun muistojen ollessa takaraivossa. Markkina on asettanut leijonat lieväksi ennakkosuosikiksi ja lapulle otetaankin G2:n voittoa, kun joukkueelle tarjotaan vähän alle kahden kerrointa voitosta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!