Banner Image
3.7. LoL, LEC Summer 2021: MAD Lions – Rogue | Kevään finalistien ensirevanssi

2021-07-03 22:00:00

Tappojen tasoitus: Rogue -4,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin kesäkausi jatkuu heinäkuun avausviikonloppuna, kun kauden puoliväli lähestyy. Illan päättävässä ottelussa toisensa kohtaavat kevätkauden finalistit MAD Lions ja Rogue, kun joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa kesäkauden osalta. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

MAD Lions ailahteleva

Leijonien kesäkausi ei ole ollut kevätkauden veroinen, kun kevään yksi tasaisimpia suorittajia on näyttänyt kesällä jo useamman täydellisen ohipelin. Leijonien Elyoya on ollut ehdottomasti joukkueen valopilkku, kun jungleri on ratkaissut lukuisat ottelut joukkueelleen yksittäisillä pelauksilla. Hän pelaa muita junglereita enemmän tankyja jungle-sankareita ja pelityyli näyttää sopivan hänelle täydellisesti, kun Rumble ja Volibear ovat vaikeita tappoja lvl6 jälkeen. Joukkue palasi voittojen tielle perjantaina Misfitsin kustannuksella, kun joukkueelta tuli vaihteeksi jälleen lähes täydellinen peli, kun drafti sekä pelisuunnitelma menivät täysin käsikirjoituksen mukaan.

Rogue tarvitsee uusia ideotia

Rogue on jaetulla piikkipaikalla, mutta pelillisesti myös Rogue on ottanut takapakkia verrattuna kevätkauteen, kuten leijonatkin. Midipelaaja Larssen on pelannut paljon AD-carryja kesäkaudella ja näiden osalta onnistumiset ovat olleet harvemmassa kuin kevätkauden AP-heroilla, joilla Larssen oli itse varmuus. Rogue on myös kärsinyt enemmän kuolemia pitkälti drafteistaan johtuen, koska joukkueen pelaajat joutuvat hyppäämään sisään taisteluihin tilanteisiin, joissa joku kuolee varmasti. Joukkueen onnistujat ovat olleet ADC-pelaaja Hans Sama ja jungleri Inspired, kun kesäkauden patchien meta ei sovellu joukkueelle täydellisesti. Larssenin onneksi myös muutama AP-hero on nostanut päätään drafteissa muissa regioineissa ja onkin todennäköistä, että Jayce ja Lucian vaihtuvat muihiin sankareihin kesäkauden toisella puolikkaalla.

Finalistien kohtaamisessa Rogue haluaa revanssin kevätkaudesta, kun leijonien voitto yllätti monet. Roguella on myös täydet edellytykset revanssiin, kunhan joukkue saa onnistuneen draftin. Rogue voi luottaa omaan 5v5-pelaamiseensa, mutta leijonat halauvat Carzzyn käyntiin. Sekä Inspiredin että Elyoyan katseet ovatkin bot-lanella ja drakeissa, kun Heraldien osalta top-lanerit määräävät tahdin, jos toinen joukkue saa selkeän 1v1-edun toppiin. Lapulle otetaan Roguen tappojen tasoitusta, kun annettu linja on matala suhteessa voiton kertoimiin. Rogue on ollut selkeästi parempi joukkue ensimmäisen 15 minuutin aikana kesäkaudella, kun leijonat ja samalla keskiarvoon menevällä pelaamisella joukkue ottaa voiton leijonista myös lauantaina, kun joukkue ei menetä selkeää alkupelin johtoa hyvin skaalautuvalla draftilla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!