Banner Image
30.7. LoL, LEC Summer 2021: Rogue – Excel Esports | Voitto Roguen omissa käsissä

2021-07-30 21:00:00

Tappojen tasoitus: Rogue -8,5

Panos
2/5

Euroopan ammattilaissarjan LECin kesän runkosarjassa on päästy päätösviikonloppuun, kun asetelmat ovat varsin herkulliset katsojan näkökulmasta. Runkosarjan viisi parasta ovat irtautuneet muista, mutta kärjen osalta pelin on vielä auki, kun Roguella on 11 voittoa ja sen perässä voiton päässä ovat Fnatic, MAD Lions ja Misfits Gaming. Viidentenä yhdeksässä voitossa on G2, jolla on myös vielä saumat kärkeen paperilla. Sarjakärki Roguen osalta viikonloppu aloitetaan Exceliä vastaan. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Roguella loistava sauma runkosarjan voittoon

Roguen osalta runkosarjan otteluohjelma on suosiollinen, kun se ei kohtaa päätösviikonloppuna yhtäkään kärkiviisikon joukkueista, vaan luvassa on heikomman puoliskon joukkueita kolme kappaletta. Joukkue kärsi katkeran tappion MAD Lionsille viikko sitten, mutta sen yhden voiton etu tarkoittaa, että kolmella voitolla ennakkoon selkeästi heikommista joukkueista, se varmistaa runkosarjan voiton riippumatta miten muissa otteluissa käy. Roguen vahvuus tällä kaudella on ollut selkeästi paras suoritusvarmuus alkupelissä, kun joukkue on johtanut otteluitaan 15 minuutin kohdalla keskimäärin yli 2,5k kullalla. Tämän on selkeästi paras lukema koko sarjassa. Joukkue on jatkanut kevään virettä ja lähtee hakemaan revanssia finaalista, kun joukkueen kevään finaalisarja päättyi tappioon.

Excel tiukassa paikassa

Excel on tällä hetkellä tasavoitoissa viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta viivan alapuolella keskinäisistä otteluista johtuen. Joukkueen kannalta viikonlopun tärkein peli onkin lauantaina, kun se kohtaa juuri Astraliksen ns. ”kahden voiton pelissä”, kun tappio Astralikselle tarkottaisi käytännössä hyvästejä pudotuspelipaikalle. Nukeduckilta ja Patrikilta vaaditaan venymistä Rogueta vastaan, kun joukkue on tilastojen valossa jäljessä lähes kaikessa vastustajaansa.

Rogue on harvemmin sortunut heittoihin kahdessa pelissä peräkkäin ja ryhtiliike katastrofin jälkeen on todennäköinen skenaario, kun Rogue haluaa palata takaisin voittojen tielle ja sinetöidä runkosarjan voiton omilla voitoillaan päätöskierroksilla. Joukkueen alkupeli on sen valttikortti Exceliä vastaan ja Inspired hakeekin varmasti tappoa jo ennen lvl6:sta, kun varsinkin Odoamnen suosimat top-lanerit ovat vahvoja jo lvl3-4 kohdalla. Lapulle otetaan Roguen tappojen tasoitusta, kun Exceliä vastaan joukkueella on paperilla tarjolla rutiinivoitto. Linjan osuminen vaatii jo enemmän kuin pelkän ottelun päättävän tappelun voittamisen, mutta Rogue ei viime lauantain heiton jälkeen ole ottamssa riskejä vaan hakee tarvittaessa ylimääräisen baronin ottelun viimeistelyyn ja tämä nostattaa tappo-odotuksia pelilla ja tappojen erotukselle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!