Banner Image
31.7. LoL, LEC Summer 2021: Schalke 04 – G2 | G2 päättää vahvasti

2021-07-31 21:00:00

Tappojen tasoitus: G2 -7,5

Panos
2.5/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LECin runkosarjan loppuhuipennus lähestyy, kun lauantaina pelataan runkosarjan toiseksi viimeinen pelikierros. Illan aikataulullisesti toiseksi viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat G2 ja Schalke 04. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Schalke 04 roskispalo saa päätöksen

Schalken kesäkaudesta muodostui varsinainen mahalasku, kun perinteisesti kauden jälkimmäisellä puoliskolla vahva joukkue on ollut täysin tuuliajolla ja voittosarakkeessa on koko kaudelta vain kolme ottelua 16:sta pelatusta ottelusta. Joukkueen tappioputki on venynyt jo kahdeksaan otteluun ja se ei ole voittanut pelin peliä jälkimmäisellä puoliskolla. Joukkueen pelaamisesta on varsin vaikea löytää kehuttavaa, kun joukkue on jäänyt selkeästi vastustajiensa jalkoihin lähes kaikilla osa-alueilla. Se on lähes 2k kullassa jälessä keskiarvollisesti jo 15min kohdalla peleissä. Jungleri Kirei on saanut onnistumisia vain Xin Zhaolla. Joukkueella on selkeästi vähiten tappoja sarjassa, eniten kuolemia, vähiten torneja ja ylivoimaisesti vähiten drakeja per peli. Joukkueen tapot ovat yksittäisiä gankkeja toiselle puolelle karttaa, kun muu vastustajan joukkue ottaa objektia toisella puolella karttaa.

G2 hiipii kuin varkain

G2 voitti viikonlopun tärkeässä avauspelissä MAD Lionsin ja nousi jo tasoihin leijonien sekä fnaticin kanssa ja top2 sijoitus on voiton päässä, kun joukkueella on ennakkoon helpoimmat vastukset jälellä kärkiviisikosta. Voitto leijonista oli varsin totuttua lennokasta G2:sta, kun joukkue takoi tauluun pitkälle yli 20 tappoa. Varsinkin Capsin Twisted Fate saalisti tappoja joukkueella kovalla tahdilla, kun G2 outroamasin vastustajansa kartalla, kun Twisted Faten liikkuvuus ultimaten kanssa oli jotain, mihin MAD Lions ei osannut vastata. Myös Rekkles oli pelituulella, kun hän pääsi pelaamaan yhtä suosikeistaan: Kalistaa.

Ottelun lähtökohdat eivät voisi olla selkeämmät. Schalke konttaa koko sarjan selkeästi pisimmässä tappioputkessa ja se on menettänyt jo teoreettisetkin mahdollisuudet pudotuspeleihin. G2 taas hiippii ottelu ottelulta kohti kärkeä, kun se pystyy vielä ohittamaan Fnaticin ja Missfitsin viimeisillä kierroksilla. Sarjan ennakkosuosikki on löytämässä virettään täydellisellä ajoituksella pudotuspelejä silmällä pitäen ja rutiinivoitto on yksi askel kohti sitä. Lapulle otetaan G2:n tappojen tasoitusta, kun linja on varsin hillitty ottaen huomioon tulipalon Schalken joukkueen sisällä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!