Banner Image
17.7. LoL, LEC Summer 2021: SK Gaming – Excel Esports | Excelin viimeiset saumat

2021-07-17 18:00:00

Ottelun voittaja: Excel Esports

Panos
1.5/5

League of Legendsin pelit jatkuvat lauantaina, kun illasta pelataan LECin viikonlopun toinen ja päättävä kierros. Illan ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella olevat SK Gaming ja Excel Esports, kun molemmilla on viimeiset hetket viritellä voittoputkea käyntiin säilyttääkseen edes teoreettiset mahdollisuudet edetä pudotuspeleihin. Ottelu alkaa 18:00 ja se on totuttuun LECin tyyliin paras yhdestä (BO1).

SK jälleen pilkahdus pimeässä

SK Gaming avasi viikonlopun yllätysvoitolla MAD Lionsista, kun joukkueen osalta kaikki oli puolella Treatzin saatua täydellisen aloituksen pelille. MAD Lions taisteli, mutta ei saanut kirittyä kultaetua kiinni ja SK varmisti johdon turvin itselleen kriittiset objektit. Peli osoitti jälleen kerran, että SK:n voittojen edellytys on vahva alku otteluille, koska joukkueen kyky kääntää takaa-ajoasema johdoksi on LECin mittapuulla olematon. Varsinkin Treatz ja Blue tarvitsevat sankarit, jotka ovat online viimeistään lvl6:ssa vähemmälläkin farmilla.

Excelin kello tikittää

Excelillä on kuusi ottelua jäljellä ja se on edelleen vain yhden ottelun päässä pudotuspeliviivasta, huolimatta sen kolmesta peräkkäisestä tappiosta suosikkeja vastaan. Joukkue onkin pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuu SK. Joukkueella ei ole varaa menettää kriittisiä voittoja SK:n tasoisille vastustajille tässä vaiheessa runkosarjaa, kun yksittäinen voitto voi nousta päätösviikonloppuna korkeaan arvoon. Suurimmat paineet lepäävät NukeDuckin harteilla, kun hänen on onnistuttava Blueta vastaan. Mikäli Excel onnistuu pitämään pelin tasoissa tai johdossa ensimmäiset 15 minuuttia, on se vahvasti kiinni voitossa, kun Patrikin avulla joukkue pärjää SK:ta vastaan siinä kohtaa, kun hänellä on 3-4 itemiä farmattuna.

Exceli on yksilötasolla tarkasteltuna askeleen edellä. NukeDuck on osoittanut kykynsä aiemmilla kausilla olla kärkikastia mid-lanereiden joukossa. Patrikin pelissä on paljon samoja elementtejä kuin Upsetilla hänen suorittaessaan tasaisesti ottelusta toiseen, vaikka suuren yleisön kaappaavat highlight pelit puuttuvat. Molemmille tappio on käytännössä sinetti, että pudotuspelit voi jättää haaveeksi ja Excel ei halua olla ainoa joukkue koko kaudella joka häviää molemmat pelinsä SK:ta vastaan. Lapulle otetaan Excelin voittoa, kun joukkueiden väliseen kohtaamiseen tarjotaan jopa tasakerrointa sivustosta riippuen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!