Banner Image
31.7. LoL, LEC Summer 2021: SK Gaming – Misfits | Misfits säilyttää edun voitolla

2021-07-31 18:00:00

Tappojen tasoitus: Misfits Gaming -7,5

Panos
2/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LECin runkosarjan loppuhuipennus lähestyy, kun lauantaina pelataan runkosarjan toiseksi viimeinen pelikierros. Illan ensimmäisessä ottelussa kohtaavat SK Gaming ja Misfits. Ottelu alkaa 18:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

SK Gaming katsee ensi vuodessa

SK:n osalta valonpilkahdukset ovat olleet yksittäisissä otteluissa, kun tuoreimpana oli viikon takainen voitto Fnaticista. Joukkueessa on potentiaalia, mutta se tulee ulos valitettavan harvoin ja keskivertosuorituksella joukkueella ei ole mitään asiaa tällä hetkellä taistella voitosta sen rutiinitason ollessa selkeästi sarjan keskiarvon alle. Hyvänä päivänä se on kuitenkin voinut satunnaisesti haastaa kärkeä yksittäisissä otteluissa. Joukkueen kokoonpanossa tulee varmasti muutoksia ensi vuodelle, mutta nykyisestä rosterista Treatz on varmasti joukkueen interesseissä myös jatkossa.

Misfits kesän musta lammas?

Misfits Gaming jatkoi yllättäviä otteita kaatamalla perjantaina Fnaticin, kun joukkue säilytti voiton avulla yhden ottelun hajuraon takana oleviin G2:een, Fnaticiin ja MAD Lionsiin. Joukkueen tehokaksikko Vetheo ja Kobbe jatkoivat vahvoja otteitaan, kun joukkueen carry-kaksikko on tilastollisesti nostanut tasoaan merkittävästi edellisistä kausista. Joukkue on pystynyt kaatamaan kesäkaudella hyvällä prosentilla myös kärkijoukkueita ja tämän ansiosta se on tällä hetkellä toisena sarjataulukossa vain voiton perässä Rogueta.

Asetelma on selkeä. Misfitsillä on vielä panosta pelissä, kun voitolla se säilyttää hyvät asetelmat vähintään top2-sijoitukseen ja mahdolliseen runkosarjan voittoon. SK Gaming on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin sen ollessa vain Schalkea edellä. Joukkue pelaa lähinnä kuuluisasta maineesta ja kunniasta, kun vuoden 2021 kokonaisuutena alisuorittanut joukkue siirtyy lomille syksyksi tämän viikonlopun jälkeen. Vetheo ja Kobbe janoavat lisää voittoja ja joukkue ei ole kokeilemassa erikoisempia drafteja tässä vaiheessa, kun runkosarjan piikkipaikka on edelleen tarjolla. Lapulle otetaan Misfitsin tappojen tasoitusta, kun ennakkosuosikille linja on ollut paperia häntäpään joukkueita vastaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!