Banner Image
16.7. LoL, LEC Summer 2021: Vitality – G2 | Joko viimein G2?

2021-07-16 23:00:00

Tappojen tasoitus: G2 -6,5

Panos
2/5

League of Legendsin puolella perjantai tarkoittaa, että on aika pelata Euroopan ammattilaissarja LECin viikonlopun ensimmäinen pelikierros, kun jäljellä on vain kolme viikkoa (viikonloppua) runkosarjaa. Illan päättävässä kamppailussa myöhään illasta toisensa kohtaavat Team Vitality ja G2 Esports, kun molemmat heiluvat pudotuspeliviivan tuntumassa. Ottelu alkaa 23:00 ja se on totuttuun LECin tyyliin paras yhdestä (BO1).

Vitalityn panokset kovenevat

LECin poikkeuksellisen tasainen tilanne asettaa paineita sijoilla 5-8 oleville, kun jokainen ottelu merkitsee seuraavien viikkojen aikana. Vitalityn kannalta se on harmillisesti pudotuspeliviivan väärällä puolella, kun joukkueen otteet eivät ole olleet riittävän tasaiset ensimmäisen viiden viikon osalta. Joukkueen ainoa voitto edelliseen kahteen viikkooon on sarjajumbo SK:sta, jota voidaan pitää tässä vaiheessa jo pisteautomaattina. Joukkueen osalta on vaikea löytää yksittäistä ongelmaa tappioiden ympäriltä. Ongelma on pikemminkin, että joukkueen peli hajoaa mitä pidemälle peli etenee. Tilastollisesti top-lane on ollut heikko, mutta joukkue on myös draftannut heikkoja match-uppeja top-lanereilleen, mikä ei auta tilannetta tilastojen näkökulmasta. Joukkueen tähtipelaaja Selfmade on tehnyt parhaansa ja joukkue onkin ollut johtoasemassa 15 minuutin kohdalla enemmistössä peleistä. Ratkaisevilla hetkillä joukkueen ratkaisut ovat kuitenkin heikkoja ja Vitality ei pärjää vaikka sillä on eniten drakeja koko sarjassa 15 minuutin kohdalla.

Kauan odotettu 2-0 viikonloppu

G2 sai vihdoin ja viimein puhtaan viikonlopun, kun joukkue toipui hienosti Misfitsiä vastaan tehdystä kauden kovimmasta heitosta prosenttien valossa. Varsinkin voitto Roguesta oli joukkueelle helpotus, kun G2 on ollut poikkeuksellisissa vaikeuksissa kesäkaudella. Rogueta vastaan G2 sai vihdoin onnistuneet solo-lanet ja tämä palkittiin heti voitolla. Wunder ja Caps ovatkin avainroolissa jälleen tulevanakin viikonloppuna, kun toisen tanskalaisen pitää pystyä dominoimaan oma lanensa. Rekkles pitää huolen bot-lanella, että G2 on johdossa ADC-pelaajien välisessä taistossa, kun ruotsalainen on keskittynyt pelaamaan Tristanaa. Huolimatta sarjataulukon sijoituksesta G2:lla on edelleen sauma viedä kesän mestaruus, joka on kriittinen joukkueelle, mikäli se haluaa edetä MM-turnaukseen.

Joukkueiden kohtaamisessa on vain yksi ennakkosuosikki, kun G2:lle voitto on tärkeä mikäli se haluaa suoran pääsyn seuraaville kierroksille pudotuspeleissä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!