Banner Image
25.6. LoL, LEC Summer 2021: Misfits – Excel | Misfits iskussa

2021-06-25 19:00:00

Tappojen tasoitus: Misfits -5,5

Panos
1.5/5

Euroopan League of Legendsin ammattilaissarja LEC jatkuu jälleen perjantaina illasta, kun luvassa on jo kesän kolmas peliviikko. Illan ottelut aloittavat Misfits Gaming ja Excel Esports, kun Misfits on jaetulla kärkipaikalla kahden viikonlopun jälkeen. Ottelu alkaa 19:00 ja se on LECin runkosarjalle tuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Misfits dominoi tilastoja

Misfitsin koko joukkue on suorittanut mallikelpoisesti ensimmäiset viisi ottelua, mutta Vetheo on esiintynyt erityisesti edukseen, kun hänen otteensa mid-lanella ovat olleet positiivinen yllätys. Joukkueen uusi lisäys Kobbe on tuonut tasapainon lanejen välille, kun varsinkin aggressiivinen jungleri Razork on voinut vapaammin valita mitä osaa karttaa hän haluaa painottaa draftista riippuen, kun Kobbe on pärjännyt 2v2-vaiheen laneista ilman ongelmia. Nykyisessä meta suosii Razorkin sankarivalikoimaa, kun tällä hetkellä varsinkin top-lanerit ovat herkkiä gankeille.

Excel samaa haaleaa peliä

Excel on kahden viikonlopun jälkeen 2-3 tilastojen osalta, kun joukkueen paikka on jälleen sarjataulukon keskiviivan väärällä puolella. Joukkue on säilyttänyt etunsa häntäpään joukkueisiin, mutta top4 menee edelleen kaukana edellä kaikilla mittareilla. Joukkueen norjalainen mid-laneri nukeduck ei ole saanut haluamiaan alkuja peleille, kun hänen KD:nsa 3,9 on varsin vaatimaton nukeduckin tasoiselle pelurille. Joukkueen ongelmat ovat jungle-pelaaja danin ympärillä, kun hänen osallistumisensa joukkueen tappoihin on koko sarjan alhaisimpia. Varsinkin, kun tämän hetkisessä pelissä hänen kuuluisi olla mahdollisimman monessa tapossa mukana.

Misfits lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina, kun joukkue on tilastojen valossa selkeästi edellä Exceliä. Sillä on paras KD, paras drakejen keskiarvo sekä vähiten annettuja torneja vastustajalle koko sarjassa. Razorkin saadessa hyvän alun ottaa joukkue kontrollin tärkeistä Rift Heraldeista, koska ensimmäisen draken merkitys ei ole niin iso verrattuna hyvin käytetettyyn Heraldiin. Kobbe ja Vetheo taas pääsevät irti 15min jälkeen, kun molemmat ovat saaneet kasaan tarvittavan farmin. Misfitsin voiton kerroin on liian pieni peleille, mutta sen sijaan lapulle otetaan tappojen tasoitusta, kun -5,5 linja on liian alhainen ottaen huomioon joukkueen koko sarjan parhaan KD-erotuksen sekä Excelin selkeästi heikommat otteet.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!