Banner Image
30.4. Ligue 1: Marseille – Strasbourg | Isännät vahvoilla perjantai-iltana

2021-04-30 22:00:00

Marseille -0.5

Panos
3/5

Ranskan Ligue 1 jatkuu jälleen perjantaina, kun Strasbourg saapuu Marseillen vieraaksi Stade Vélodromelle. Pystyykö Marseille nappaaman arvokkaan voiton itselleen ja nousemaan eurosijoille, vai venyvätkö vierailijat pisteisiin?

Marseille on pelannut pirteästi

Dimitri Payet nappasi otsikkotilat itselleen viime viikonlopun tärkeällä voittomaalillaan, kun Marseille nappasi arvokkaan voiton Reimsistä. Kolme maalia ja viisi maalisyöttöä neljään viime otteluun tilastoinut Payet on yksi monesta Marseille-pelaajasta, jotka ovat olleet liekeissä uuden päävalmentajan Jorge Sampaolin alaisuudessa. Sampaoli on tuonut sinivalkoisten pelaamiseen paljon kaivattua aggressiivisuutta ja peli-intoa, josta Marseille on ollut tunnettu jo vuosikymmenien ajan.

Marseille on tehnyt Sampaolin saapumisen jälkeen kovaa nousua kohti eurosijoja, ja joukkue onkin tällä hetkellä vain kahden pisteen päässä Lensistä, joka on kiinni viidennessä sijassa. Perjantain ottelu voittamalla Marseillella olisi siis mahdollisuus ohittaa nousijaseura ainakin hetkeksi, ja todennäköisesti myös pysyvästi, sillä Lens pelaa lauantaina PSG:tä vastaan, eikä kyseisestä ottelusta ole odotettavissa pisteitä nousijoille.

Strasbourgilla vaikeaa

Viime päivien uutisten mukaan Thierry Laurey lähtee Strasbourgin päävalmentajan paikalta kauden jälkeen, mutta ranskalaiskoutsilla on vielä paljon tehtävää tulevien viikkojen aikana. Strasbourg on tällä hetkellä 15. sijalla, ja vaikka putoamisuhka ei vielä tällä hetkellä ole kovin suuri, ei pisteitä ole varaa menettää nykyistä tahtia.

Eroa putoamisviivaan on kuusi pistettä, kun ottelukierroksia on jäljellä neljä, joten katastrofin ainekset ovat ilmassa, mikäli Laureyn miehistö ei onnistu nostamaan tasoaan. Viime viikonlopun ottelua Nantesia vastaan kertoi varsin hyvin Strasbourgin viime aikaisesta tekemisestä, sillä joukkue oli hätää kärsimässä ennakkoon selvästi heikompaa joukkuetta vastaan. Nantes oli pelillisesti selvästi parempi kuin Strasbourg, ja vaikka Laureyn suojatit johtivatkin ottelua puoliajalla 1-0, käänsi Nantes ottelun oikeutetusti itselleen.

Marseillen vahva kotivire jatkuu

Marseille on pelannut viime viikkojen aikana erinomaista futista, ja mikäli joukkue pystyy pelaamaan edes lähellä viime otteluiden tasoaan, ei joukkueella pitäisi olla ongelmia napata täyttä pistepottia itselleen.

Paremman viretilan lisäksi Sampaolin miehistöllä on selvä materiaalietu puolellaan, jonka ansiosta isäntien viides peräkkäinen kotivoitto on enemmän kuin todennäköinen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!