Banner Image
6.11. LoL, Worlds 2021: Edward Gaming – DWG KIA | DWG KIA selkeä suosikki

2021-11-06 14:00:00

1. kartan tappojen tasoitus: DWG KIA -6,5

Panos
2/5

League of Legendsin Worldsit vuosimallia 2021 huipentuvat lauantaina, kun iltapäivästä pelataan lähes kuukauden ajan kestäneen turnauksen finaali. Kahden parhaan joukkoon tiensä raivasivat ennakkosuosikit, kun Edward Gaming ja DWG KIA ratkaisevat mestaruuden. Edward Gaming lähtee selkeänä altavastaajana, kun DWG KIA on pelillisesti sekä myös vedonlyönnin kertoimien valossa ollut suvereeni joukkue tässä turnauksessa tähän mennessä. Ottelu alkaa 14:00 Suomen aikaa ja se on paras viidestä, kuten kaikki pudotuspelivaiheen ottelut tässä turnauksessa.

Edward Gaming tarvitsee apuja

Edward Gaming selvitti tiensä finaaliin kaatamalla korealaisen Gen.G:n lukemin 3-2, kun joukkue oli jo selkä seinää vasten 2-1 tappiolla. Joukkueella oli suuria vaikeuksia Clidin Lee Sinin kanssa ja sankari oli valittuna molemmissa Gen.G:n voittamissa kartoissa. Kahdessa viimeisessä pelissä EDG:n tempo oli kuitenkin liikaa, kun joukkue nosti vauhtia pelissä 15 minuutin kohdalla siirtyen 4. ja 5. pelissä nopeasti isoon johtoon ja sinetöiden ottelusarjan varsin tyylipuhtaalla pelillä, jossa tapot menivät peräti 19-3 kiinalaisjoukkueelle. Gen.G kuitenkin näytti tappio-otteluissa, että EDG:n alkupeli on haavoittuvainen ja vastaavasti EDG:n vahvuudet ovat mid-gamessa, jos se pääsee sinne riittävän lähellä kultaerossa. Joukkueen draftit ovat olleet hyvin late-gameen skaalautuvia, mutta varsinkin JieJien tarvitsee onnistua alkupeleissä, kun Clid vei häntä suurimmassa osassa peleistä selkeällä marginaalilla. Joukkueen suurin haaste on kuitenkin fakta, että vastassa on ylivoimaisesti turnauksen laadukkain joukkue. Jos joukkue onnistuu väistämään DWG:n alkupelin vyörytyksen ja draftaamaan vahvan mid-game combon, on sillä mahdollisuus horjuttaa DWG:tä peleissä.

DWG KIA timanttisen vahva

DWG KIA on ollut läpi turnauksen tasaisin joukkue. T1 onnistui ryöstämään joukkueelta kaksi peliä, kun T1:n valmentaja onnistui tekemään kaikkiin viiteen peliin vahvan draftin, joista 2/5 realisoitu joukkueen voittoina, kun DWG:n yksilöt onnistuivat voittamana kaksi peliä myös heikommalla draftilla. Tässä on EDG:n suurin haaste: yksilötaitoero. Vaikka EDG voittaisi pelien draftit paperilla, on DWG todistanut peli toisensa perään, että se ei kunnioita metaa tai draftien oletuksia, vaan se pystyy kääntämään tilanteet edukseen mekaanisilla ja makrotaidoillaan. Joukkue on ollut jo pelkästään Worldsien aikana lukuisia kertoja selkeästi tapoissa perässä, mutta silti ollut kultajohdossa, kun joukkueen pelaajat osaavat maksimoida farminsa tilanteessa kuin tilanteessa.

Ottelu on korealaisten taisto, kun yleisön katseet ovat Showmaker + Ghost vastaan Viper + Scout tilanteissa, kun finaalissa ovat turnauksen parhaat carry-pelaajat. EDG pystyy tältä osin haastamaan DWG:tä, mutta top-lanella ja junglessa ero on selkeämpi. Canyon on suortusvarmempi jungleri verrattuna JieJieen. Lisäksi Khan on myös askeleen edellä Flandrea, kun hänen osaltaan prime-suoritukset ovat liian harvan sankarin varassa. Flandre sai ratkaisevaan viidenteen peliin Gravesin ja dominoi lanen, mutta DWG:llä on jo suunnitelmat valmiina Flandren suosimille Gravesille ja Jaycelle. Kertoimien osalta DWG:n ottelun voitto tasoituksellakin on nuijittu jo niin alas, että pelivalinnoissa mennään pelikohtaisiin vetoihin. Lapulle otetaan DWG KIA:n avauspelin (kartta osalla bookkereista) tappojen tasoitusta, kun -6,5 linja on rikkoutunut joukkueen peleissä kovalla prosentilla voitetuissa peleissä. DWG KIA on aloittanut räjähtävästi kaksi edellistä BO5-ottelua tässä turnauksessa ja sama tilasto oli myös läsnä LCK:n peleissä, kun joukkue haluaa ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen heti avauksesta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!