Banner Image
25.10. LoL, Worlds 2021: Gen.G – Cloud9 | C9 tarvitsee hullun päivän

2021-10-25 15:00:00

1. kartta tappojen tasoitus: Gen.G -5,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolivälierätkamppailut päättyvät maanantaina, kun vuorossa on neljäs ja viimeinen pudotuspelien avauskierroksen ottelu. Maanantain taistossa toisensa kohtaavat lohkon D jännien vaiheiden jälkeen voittanut Gen.G sekä lohkosta A kuin ihmeen kaupalla jatkoon mennyt C9. Muiden kuin aasialaisten joukkueiden edustaminen välierissä on nyt NA:n edustajan käsissä, kun tähän mennessä välieriin on mennyt kaksi LCK:n edustajaa ja yksi LPL:n edustaja. Ottelu alkaa 15:00 ja se on totuttuun tyyliin paras viidestä (BO5).

Gen.G tie-breakien kuningas

Lohkossa D nähtiin lohkovaiheessa varsin mielenkiintoinen tilanne, kun kaikki kolme joukkuetta pelasivat 3-3 tuloksen kahdella pelikierroksella. Kaikki joukkueet pelasivat myös keskenään 1-1, joten jatkopaikat päättivät neljän joukkueen tie-breaker, kun Gen.G sai kunnian tiputtaa Liquidin pois jatkosta ja tämän jälkeen joukkue varmisti vielä ensimmäisen seedin voittaen MAD Lionsin, joka sai vastustajakseen DWG:n heikommasta seedistä johtuen. Gen.G:n selkäranka on sen ADC-pelaaja Ruler, joka on yksi maailman tasaisimpia suorittajia omassa roolissaan, kun korealainen käyttää tehokkaasti hyödyksi metan vahvimpia sankareita patchista toiseen. Ei olisikaan varsinainen yllätys, jos Miss Fortune löytää jälleen kerran hänen käsiinsä useampaan otteeseen. Bot-lane on joukkueen pienin huoli, kun suuremmat huolet ovat olleet jungle – top-lane akselilla, joka jäi valitettavan monessa pelissä vastustajansa jalkoihin. Joukkueella olisi ollut mahdollisuus myös selvittää jatkopaikka ilman ylimääräisiä otteluita, mutta esimerkiksi Liquidia vastaan yksi huono Elder Drake taisto käänsi koko ottelun, kun Gen.G oli ollut kontrollissa koko mid-gamen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Cloud9 ja NA:n unelma

C9 on läntisten sarjojen viimeinen toivo, kun tappio tänään tarkoittaa varmaa voittoa LCK/LPL:lle. C9 nousi jo kertaalleen kuilun partaalta, kun se onnistui venymään kriittisessä paikassa ja kaatoi toisena pelipäivänä sekä Roguen ja FPX:n. Tie breakerissa joukkue lähetti Roguen kotimatkalle, kun Perkz heräsi pelaamaan ratkaisevilla hetkillä. Eurooppalainen siirtyi suurella rahasummalla (ja palkalla) rapakon toiselle puolelle pelaamaan, mutta LCS:n omat kaudet olivat C9:ltä varsin kaksijakoiset. Parhaimmillaan joukkueen peli oli todella kaunista ja keväällä sen peli oli uomissaan, kun sen varmisti kevätkauden mestaruuden. Kesäkausi sen sijaan päättyi pettymykseen, kun 100T pudotti joukkueen finaalista. Paljon on Blaberin varassa, jonka tarvitsee saada hyvät alut peleilleen. Hänen aggressiiviset jungle valintansa tarvitsevat hyvä invadeja tai gankkeja laittaakseen pelin pyörimään C9 eduksi. LCS:n edustaja tarvitsee vastaavia alkuja myös Gen.G:tä vastaan, kun C9 on yksi heikoimpia takaa-ajoasemasta pelaavia joukkueita turnauksesta.

LCK:n edustaja Gen.G on tottunut pelaamaan vastustajien gankkien ympärillä, kun harvatappoisessa sarjassa ymmärretään alkupelin tappojen merkitys, kun C9 onnistui nappaamaan lohkon päätöspeleissä yli 4k kultajohdon alle vartissa voittopeleissä. Mikäli Gen.G onnistuu lukemaan Blaberin yritykset ja onnistuu vastaamaan draftissa ensimmäisen 15 minuutin aggression osalta, joko vastaavalla kokoonpanolla tai hyvin tornien alla itsensä pelastavilla sankareilla, on C9 tiukassa paikassa. 5v5-tilanteiden osalta joukkue tarvitsee Perkziltä ja Zveniltä todella paljon venymistä. Kertoimien osalta Gen.G lähtee suosikkina otteluun, mutta lohkovaiheiden ottelut näyttivät, että joukkue on horjutettavissa alkupelistä.

Pelivalinnassa suunnataankin jälleen karttakohtaiseen vetoon, kun tarkastelussa on jälleen ottelun avauskartta. Avauspeli on sarjan tärkein kiinnitys draftien pelivaran osalta, kun takaa-ajoasemassa oleva joukkue ei voi ”soveltaa” drafteissaan yhtä vapaasti. Gen.G saa paremmasta seedistä johtuen pienen edun puolen valintaan / draftiin. Varsinkin Rulerin suosimilla ADC-sankareilla puolella on merkitystä ja tämä antaa ylimääräisen edun korealaisille. Lapulle otetaankin Gen.G:n tappojen tasoitusta avauspeliin (1. kartta bookkereilla). Annettu linja osuu kovalla prosentilla kaikissa voittopeleissä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!