Banner Image
11.10. LoL, Worlds 2021: Turnausveto | Damwon aliarvostettu ratsu toistamiseen

2021-10-11 14:00:00

Turnauksen voittaja: DWG KIA

Panos
1.5/5

League of Legendsin vuoden loppuhuipennus lähestyy, kun lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla aloitetaan Worldsien (eli pelin MM-kisojen) Play-In vaihe, jossa ratkaistaan viimeiset joukkueet, jotka pääsevät varsinaiseen päätapahtumaan. Play-In vaihe on kaksiosainen, josta etenee varsinaiseen lohkovaiheeseen neljä joukkuetta kymmenestä. Ennen Play-In vaiheen alkamista pureudutaan koko turnauksen ennakkosuosikkeihin, kun tämän hetken kertoimet tarjoilevat pelaajille varsin maukkaan kohteen.

Suosikit eivät ole vaihtuneet

Turnauksen suosikit löytävät edelleen tutusta kolmikosta, kun lähes kaikki bookkerit ovat löytäneet kärkikolmikoksi turnauksen voiton kertoimissa Funplus Phoenixin, DWG KIAn ja Edward Gamingin. Ennakkosuosikit siis ovat tuttuun tapaan Aasian suunnalta, kun LPL ja LCK dominoivat kertoimissa. Kiinan ammattilaissarja oli vuoden aikana kolmen kauppa, kun FPX selvitti tiensä molemmilla spliteillä finaaliin asti. Kevätkaudella finaalin voitti RNG ja kesäkaudella taas Edward Gaming. Samainen kolmikko myös selvitti tiensä suoraan lohkovaiheeseen asti, kun Kiinan kolmikko on tasaisen vahva. Kiinan ykkösenä turnaukseen lähtee kahdesti finaaliin selvinnyt FPX, kun joukkue voitti toissa Worldseissa mestaruuden. Kokoonpanosta runko on pysynyt kasassa läpi koronan ja sen viisikko on todella kova. Mid-laner Doinb oli yksi suurimmista tekijöistä, kun joukkue pääsi molemmilla kausilla finaaliin. Myös toinen korealaisvahvistus Nuguri oli kultaakin kalliimpi.

Myös Edwardin tähtipelaajat ovat korealaisia, kun Scout ja Viper muodostavat yhdessä yhden pelätyimmistä carry-kaksikoista koko turnauksessa. Edwardin osalta vuosi on ollut nousujohteinen, kun kesäkausi päättyi joukkueen voittoon jännittävien vaiheiden jälkeen, kun joukkeu haki vauhtia alemmasta kaafviosta hävittyään Team WE:lle. Kiinalaiset ovat pelanneet läpi vuoden varsin aggressiivista metaa ja LPL oli yksi tapporikkaimpia sarjoja koko maailmassa. Myös yleisesti meta on siirtynyt aggressiivisemmaksi kaikissa regioneissa, kun tappomäärät olivat kesäkaudella nousussa suurimmassa osassa sarjoista ja ennakkoon aggressiivisen pelin hallitseminen on edellytys mestarijoukkueelle.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

DAMWON DAMWON

Allekirjoittaneen kirjoissa voittajasuosikki löytyy kuitenkin Korean puolelta LCK:sta, kun DWG KIA on toista vuotta peräkkäin vahva mestarikandidaatti. Joukkue voitti LCK:ssa molemmat kaudet, kun sekä kevään että kesän mestaruus meni samaan osoitteeseen. Keväällä joukkue nappasi suoran 3-0 voiton ja kesällä se pudotti vain yhden pelin T1:stä vastaan 3-1 voitossa. Korealaisjoukkueen tahti ei ole hyytynyt, kun sen peliin mukautuminen on kenties maailman parasta. Korealaiseen tiukkaan vision alla pelaavaan tyyliin se on kykenevä pelaamaan todella turvallista peliä ja skaalaamaan late-gameen makropelaamisensa turvin. Joukkue on kuitenkin myös esittänyt todella aggressiivisia drafteja, kun joukkue on myös ottanut tyylikkäitä alle 20 minuutin voittoja. Ensimmäisen mestaruutensa joukkue otti todella kurinalaisella, jopa robottimaisella pelaamisella, kun pelaajat tiesivät hahmojensa rajat ja otti aina onnistuneita tradeja vastustajiensa kanssa oikeilla hetkillä. Tänä vuonna joukkue on ollut taas todella joustava, kun vastustajien counter-draftit eivät ole toimineet vaan joukkue löytää aina uuden käsikirjoituksen pelille, jolla voittaa ottelun. Sen vahvuuksia ovat kaikki isot tekijät pelissä: makropelaaminen, mikropelaaminen, draftien monipuolisuus ja 5v5-tilanteet.

ShowMaker on kenties paras mid-laneri koko turnauksessa ja yhdessä Ghostin kanssa hän muodostaa vielä jopa pienen askeleen pelottavamman duon kuin Scout ja Viper. Suurin ero verrattuna kahteen suurimpaan haastajaan kertoimissa löytyy junglesta, kun Canyon on itse varmuus omassa roolissaan. Hän ei dominoinut tilastoja missään kategoriassa kovan LCK:n sisällä, mutta löytyy kaikista tilastoista kärkikahinoista. Hänen suosimansa sankarit ovat enemmänkin ”enablereita” eli mahdollistavat muun joukkueen loistamisen, kun häneltä nähdään harvemmin solotappoja, vaan hänen pelaamisensa keskittyy gankkien ympärille ja tiedon tarjoamiseen vastustajien liikkeistä.

Edellä olevilla perusteluilla kertoimia katsottaessa on varsin helppo poimia lapulle mestaruushauksi DWK KIAn mestaruutta. Joukkue ei ole heikentynyt edelliseen vuoteen verrattuna, mutta mestaruuskerroin on sen sijaan yli 1,5 kertaistunut vuoden takaiseen. Joukkue ei ole yhtä selkeä suosikki mestariksi kuin vuoden takaisessa, jolloin pienempikin kerroin kelpasi vastaavalla panoksella peleille. Tarjottu kerroin on kuitenkin aivan liian suuri ohitettavaksi. Kohteen pääsee myös lähes varmasti seiftaamaan mukavilla tuotoilla ennen finaalia, jos DAMWON selvittää tiensä sinne asti, kuten vedossa oletetaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!