Banner Image
26.3. Maaottelu: Suomi – Islanti | Huuhkajien prosessi hyvällä tiellä

Vierasvoitto ei vetoa

@1: 1.570. X: 2.300

Panos
2.5/5

Jalkapallon kansainvälisillä kentillä on vilkasta viikonloppuna. Suomi kohtaa maaottelussa Islannin lauantaina klo 18.00 alkaen.

Tärkeä Kanervan jatko

Suomi valmistautuu tulevaan Nations League – rypistykseen harjoitusotteluilla, kun vastaan tulevat Islanti ja Slovakia. Hyviä uutisia saatiin ottelun alla, kun Markku Kanervan sopimusta jatkettiin vuoden 2024 loppuun saakka. Kanervan alaisuudessa Suomen peli on kehittynyt huimin harppauksin ja pelipaikoille on löydetty juuri oikeat pelaajat. EM-kisoihin ensimmäistä kertaa selvinnyt Suomi on ollut viime vuodet puolustussuuntaan erittäin vahva, mutta hyökkäyspää on edelleen liikaa muutaman pelaajan oivallusten varassa.

Kuuden viime ottelun saldo Suomella on 3-0-3, ja MM-karsinnoissa joukkue sijoittui lohkossaan kolmanneksi Ranskan ja Ukrainan taakse, joka oli odotuksiin nähden vähintäänkin kelvollinen suoritus. Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo ovat isoissa otteluissa kärkiparina edelleen, mutta Marcus Forss kärkkyy taustalla vastuuta. Keskikentällä Kamara ja Lod ovat tottuneet isoon rooliin, mutta Kanerva tuo aktiivisesti myös nuoria pelaajia maajoukkuerinkiin. Edes harjoitusotteluissa Kanervan joukkue ei lepsuile, vaan pakka pysyy tiiviinä ja pelisuunnitelmassa pysytään tehtaan takuulla.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Islannin kurssi alaspäin

Islannin huippuvuodet kansainvälisessä jalkapallossa näyttäisivät olevan ohi. EM – ja MM-kisoissa esiintynyt joukkue on valahtanut kauas huippuvuosistaan ja edelliset MM-karsinnat olivat joukkueelle suuri pettymys. Vire on ollut jo pidemmän aikaa todella heikko, eikä isoja voittoja ole tullut. Kuuden viime ottelun saldo on 1-3-2 ja ainoa voitto on heikkoa LIechtensteiniä vastaan. Tammikuun maaotteluissa joukkue hävisi Korean tasavallalle 1-5 ja pelasi Ugandan kanssa 1-1-tasapelin.

Islanti on Suomeakin pienempi jalkapallovaltio, ja maajoukkue ei ole onnistunut tuottamaan uusia pelaajia entisten huippujen tilalle. Omassa päässä peli ei luonnistu lainkaan, vaan joukkue päästää edelleen aivan liikaa maaleja omiin hyökkäyspään tilanteisiin nähden. Vieraskentällä Islanti on ollut passiivinen ja pelannut varovaisesti, edellinen vierasvoitto on kesäkuulta 2021 Färsaaria vastaan.

Suomeen pystyy nykyisellään luottamaan

Suomen kurssi on tällä hetkellä täysin eri suunnassa kuin Islannin. Kotonaan Suomi on parhaimmillaan todella vahva, ja viime vuosina Suomi on onnistunut raapimaan voittoja ja välttämään tappiot hyvällä prosentilla samantasoisia ja heikompia joukkueita vastaan. Suomi välttää tappion Islantia vastaan neljä kertaa viidestä, ja pelisuositukset menevät laadukkaammalle Suomelle. Islannin voittoa ei oteta tällä kertaa valintoihin mukaan, ja vaikka otteiu pelataan puolueettomalla kentällä Espanjassa, ei Suomi päästä Islantia helposti laadukkaille maalipaikoille.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!