Banner Image
1.9 Maaottelu: Suomi – Wales | Kokeilupitoiset jengit lauteilla

2021-09-01 19:00:00

Yli 2 maalia

Panos
1.5/5

Keskiviikkona Suomi kohtaa harjoitusottelussa tutun vastustajan Walesin. Ottelu pelataan Olympiastadionilla klo 19.00 alkaen.

Kärkimiehet penkillä

Suomi pelaa viikon sisään Wales-ottelun lisäksi tärkeät MM-karsintaottelut Kazakstania ja Ranskaa vastaan. MM-karsinnoissa Suomi on hyvissä asemissa lohkokolmosena, kaksi ensimmäistä ottelua toivat tasapelit Bosnia&Hertzegovinaa ja Ukrainaa vastaan. Suomi pelasi myös historiallisesti ensimmäistä kertaa EM-kisoissa kesällä ja joukkue janoaa varmasti onnistumia alkulohkoon loppuneiden kisojen jälkeen.

Koska edessä ovat tärkeät karsintamatsit, nähtäneen Suomen osalta hyvin kokeilupitoinen joukkue Helsingin illassa. Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo istunevat penkillä koko ottelun, kuten myös ykkösvahti Hradecky. Suomella on hyviä muistoja harjoitusotteluista, sillä viime syksynä kokeilupitoinen joukkue kaatoi vieraissa Ranskan Marcus Forssin ja Onni Valakarin osumilla. Suomen kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, mutta kokeiluja ja yllätyksiäkin voi olla luvassa.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Wales hienoinen kysymysmerkki

Walesilla on myös ohjelmassa kaksi MM-karsintaottelua Suomen jälkeen, kun vastaan asettuvat Valko-Venäjä ja Viro. Wales on oman karsintalohkonsa kolmantena saldolla 1-0-1 joten panostus Suomea vastaan on kysymysmerkki. Wales esiintyi myös EM-kisoissa edeten turnauksessa neljännesvälieriin, jossa matka päättyi Tanskalle kärsityn 0-4-tappion myötä.

Walesin kokoonpanoa kannataa seurata, sillä spekulaatioiden mukaan mm. Daniel James ei olisi kokoonoanossa, kuten ei myöskään Aaron Ramsey. Gareth Bale aloittanee penkillä, mutta vikkelä laituri voidaan nähdä myös ottelun aikana kiusaamassa Suomen puolustusta. Wales on keskitasoa Euroopan tasolla, mutta joukkue on viime aikoina ollut Suomea vahvempi keskinäisissä kohtaamisissa.

Kokoonpanot kysymysmerkkejä

Molemmat joukkueet lähtevät kokeilupitoisilla joukkeilla otteluun, sillä panokset ovat isot tulevissa karsintaotteluissa. Suomen osalta kokoonpanoon voitaneen odottaa mm. Onni Valakaria ja Marcus Forssia, muuten kokoonpanossa voi olla isojakin yllätyksiä. Normaalisti Suomen puolustuspeli on tiivistä, EM-kisoissakin joukkue pystyi puolustussuuntaan pelaamaan vahvasti. Nyt maalimäärät voivat nousta normaalia korkeammaksi molempien joukkeuiden kokoonpanon muuttuessa rajusti. Nations Leaguessa Wales vei kohtaamiset 1-0 – ja 3-1-lukemin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!