Banner Image
15.3. Mestarien liiga: Ajax – Benfica | Ajax toistamassa parin vuoden takaista temppua

Ajax & ottelussa yli 2.5 maalia

@1.720

Panos
2/5

Viikolla ratkaistaan loputkin joukkueet Mestarien liigan puolivälieriin. Ajax ja Benfica kohtaavat jännittävässä ottelussa, kun joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi kutkuttavasti 2-2. Ottelu alkaa tiistaina klo 22.00.

Ajax hurmaa hyökkäyspelillään

Ajaxin kausi on ollut jo tähän mennessä menestys, ja paras saattaa olla vasta edessä. Joukkue johtaa Hollannin pääsarjaa kahden pisteen erolla PSV:hen nähden ja on näin ollen kiinni kotimaansa mestaruudessa. Mestarien liigassa joukkue on myös hyvissä asemissa, alkulohkon Ajax hoiti suvereenistoi saldolla 6-0-0 ja esityksissä on jotain samaa kuin kaudella 2018-2019, jolloin joukkue eteni aina välieriin saakka.

Ajaxilla on käsissään laadukas joukkue, joka on ollut etenkin hyökkäyspäähän pelatessa todella vaarallinen. Alkulohkon kuudessa ottelussa Ajax viimeisteli 15 maalia, ja kotimaan sarjassa tahti on pysynyt yhtä hyvänä, kun kasassa on 66 maalia 26:ssa ottelussa. Sebastian Haller on ollut uskomattomassa vireessä, kasassa on 11 maalia seitsemässä ottelussa, edellisessä Benfica-ottelussa Haller osui kahdesti, kerran Benfican ja kerran omaan verkkoon. Stegelenburg on isoimpana nimimiehenä sivussa Ajaxin maalilta, josta hieman miinusta isännille.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Benfica tiukassa paikassa

Benfica taisteli ensimmäisessä osassa tärkeän 2-2-tasapelin ja joukkue on ollut hyvässä iskussa kevätkauden. Kuuden viime ottelun saldo on 3-3-0 ja Benfica on mukana myös Portugalin pääsarjan kärkikolmikossa. Haaveet mestaruudesta ovat enää hyvin ohuet, mutta kausi on kokonaisuudessaan ollut tähän saakka plusmerkkinen.

Mestarien liigan alkulohkossa Benfica sijoittui Bayern Münchenin jälkeen toiseksi erittäin tiukan taiston jälkeen, ja joukkueen taakse jäivät FC Barcelona ja Kiovan Dynamo. Darwin Nunez on kolmella maalillaan Benfican paras maalintekijä, mutta joukkue ei ole yhtä laajan materiaalin siunaama kuin Ajax. Yaremchuck on Benfican toiseksi paras maalintekijä Mestarien liigassa, mutta saattaa olla sairauden vuoksi sivussa. Poissa ovat varmuudella Verissimo, Pinho ja Seferovic.

Benfican taso ei riitä pidemmälle

Ajax on kotikentällään suosikki etenemään kahdeksan parhaan joukkoon. Benfica haastoi ensimmäisessä ottelussa Ajaxin hyvin, mutta kotijoukkue on laadukkaampi, ja ykköskärki Haller tuo kilpailuetua Ajaxille. Joukkueet ovat tottuneet juhlimaan maaleilla ja osumia nähtäneen jälleen, Ajax varsinkaan ei ole tottunut peruuttelemaan, vaan Erik ten Hag panostaa aktiiviseen pelitapaan ja kotijoukkue ottaa aktiivisen roolin jatkopaikkaa ratkaistaessa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!