Banner Image
8.12. Mestarien liiga: Atalanta – Villareal | Taistelu jatkopaikasta

2021-12-08 22:00:00

Atalanta & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

Keskiviikkona ratkaistaan viimeiset jatkopaikat kevään pudotuspeleihin. Atalanta taistelee F-lohkon jatkopaikasta yhdestä Villarealin kanssa.

Atalanta luottaa omaan tyyliinsä pelata

Atalanta on F-lohkossa kolmantena kuudella pisteellään. Joukkue on pelannut tasaisen alkulohkon saldolla 1-3-1 ja maaliero 10-10 on jatkanut joukkueen tuttua kaavaa. Kaikki kilpailut huomioiden Atalanta on pelannut kuusi viimeisintä otteluaan saldolla 5-1-0, mutta 3-3-tasapeli lohkon viimeisenä olevaa Young Boysia vastaan satutti joukkueen jatkohaaveita. Nyt vastassa on Villareal pisteen päässä, joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi pistejakoon 2-2-tuloksella.

Atalanta on tullut tutuksi viime kausien aikana viihdyttävästä ja maalirikkaasta pelityylistään. Mestarien liigassa maaliverkot ovat soineet kentän molemmissa päissä, ja Seria A:ssa joukkueen otteluissa myös sattuu ja taphtuu. Atalanta on aktiivinen pallon kanssa sekä hyökkää hanakasti vastaan. Joukkueella on useita eri maalintekijöitä kautta koko joukkueen, eikä yhtä varsinaista maalitykkiä ole löytynyt. Gosens ja Lovato jatkavat sivussa, eikä isoja kokoonpanohuolia ole ottelun alla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Villarealin heikko vire

Villareal taistelee tiukasti Mestarien liigassa, joukkue taipui kuitenkin edellisellä kierroksella Manchester Unitedilla 0-2 ja näin jatkopaikan suhteen tilanne on auki. Alkulohkossa Villareal on pelannut saldolla 2-1-2 ja maaliero on 9-7. Joukkue taipui kaksi kertaa Manchester Unitedille alkulohkossa ja jäi selkeästi lohkovoittojan taakse. Viime kaudella Villareal voitti Eurooppa-liigan mestruuden juuri Unitedia vastaan, ja vähintään Eurooppa-liigan pudotuspeleihin joukkue etenee tänäkin vuonna.

Villareal ei ole pystynyt tällä kaudella menestymään La Ligan puolella, vaan joukkue on jämähtänyt jopa kymmenen parhaan joukkueen ulkopuolelle. Kaikki kilpailut huomioiden viime aikojen vire ei ole mairitteleva, vaan kuuden ottelun saldo on 2-1-3. Otteet ovat olleet epätasaisia läpi syyskauden ja Villareal on ongelmissa niin kotimaan sarjassa kuin eurokentilläkin. Sivussa joukkueelta on tärkeän ottelun alla Pino sekä mahdollisesti Aurier, Coquelin ja Danjuma. Kaikkien poissaolojen toteutuessa vierasjoukkueelle miinusta.

Atalanta voi nousta Villarealin ohitse

Atalantan viime aikojen vire on vakuuttavampi kuin Villarealin, ja Atalanta saa kotikentällään myös huikean tuen huipputärkeään otteluun. Vierasjoukkue on ollut pelillisesti epätasapainossa lähes koko syksyn, ja neljästä viime ottelustaan se on hävinnyt kolme. Yli 2.5 maalia kuulostaa loistavalta peli-idealta, mutta kerrointa saa ylemmäksi jos mukaan laittaa vielä Atalantan voiton. Kotijoukkue nauttii suosikin asemaa ja on lähtökohtaisesti lähempänä voittoa ja lohkon toista sijaa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!