Banner Image
8.3. Mestarien liiga: Bayern München – Salzburg | Bayern lähempänä jatkopaikkaa

Bayern München tekee maalin molemmilla puoliajoilla

@1.540

Panos
2/5

Mestarien liigassa ratkaistaan ensimmäiset puolivälieräjoukkueet kuluvalla viikolla. Bayern München ja Red Bull Salzburg kohtaavat toisensa tiistaina klo 22.00 alkaen, ensimmäinen osa-ottelu päättyi kutkuttavasti 1-1.

Bayern ei dominoi enää samalla lailla kuin ennen

Bayern München ei ole ollut yhtä dominoiva tällä kaudella, kuin mihin aikaisemmin on totuttu. Joukkue johtaa toki Saksan Bundesliigaa yhdeksän pisteen erolla Dortmundiin nähden, ja Mestarien liigassa pelit edelleen jatkuivat pudotuspelivaiheeseen, mutta samaan aikaan yllättäviä pistemenetyksiä ja jopa tappioita tulee siellä täällä. Kuuden viime ottelun saldo Bayernillä on kelpo 3-2-1 ja ongelmistaan huolimatta joukkue on massiivinen suosikki etenemään tästä otteluparista jatkoon.

Bayern voitti oman Mestarien liigan alkulohkonsa suvereenisti saldolla 6-0-0 jättäen jälkeensä Benfican ja FC Barcelonan. Bundesliigan mahtiseura on mukana Mestarien liigan voittotaistelussa tänäkin vuonna, mutta toki tie seuraavaan vaiheeseen pitää ensin selvittää. Parhaimmillaan Bayernin peli on huumaavan tehokasta, ja Robert Lewandowski pystyy jo itsestään ratkomaan otteluita. Lewandowski on tällä kaudella iskenyt jo yhdeksän maalia Mestarien liigassa, taustalta tulee tukea myös Leroy Sanelta (5 maalia) ja Serge Gnabrylta (2 maalia). Neuer maalilta saattaa olla sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta muuten isoja poissaoloja joukkueella ei ole.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Salzburg kauden yllättäjiä

Salzburg säväytti avausosassa taistelemalla 1-1-tasapelin Bayernia vastaan. Nyt haaste on kova vieraskentällä ja joukkueen vire ja taso mitataan tosissaan. Salzburg johtaa ylivoimaiseen tyyliin Itävallan Bundesliigaa ja on marssimalla jälleen hyvin selkeään mestaruuteen. Selkeän sarjatilanteen vuoksi Salzburg pystyy panostamaan Mestarien liigaan kaiken mahdollisen, mutta samaan aikaan kotimaan kovien otteluiden puute syö menestysmahdollisuuksia europeleissä. Kuuden viime ottelun saldo on kova 4-2-0, joten paikka Mestarien liigan pudotuspeleissä ei ole sattumaa.

Salzburg taisteli Mestarien liigan alkulohko G:ssä toiseksi saldolla 3-1-2, jääden ainoastaan yhden pisteen lohkon voittaneesta Lillestä. Sevilla ja Wolfsburg jäivät taakse, mikä on jo itsessään kova suoritus. Noah Okafor ja Karim Adeyemi ovat kantaneet vastuuta joukkueen maalinteosta Mestarien liigassa, molemmilla on kasassa kolme osumaa. Joukkueella on poissaoloja kotijoukkuetta enemmän, sivussa ovat ainakin Okafor, Koita, Okoh, Valici ja Onguene.

Kotijoukkue jatkaa puolivälieriin

Bayern München on kotikentällään hyvissä asemissa ja ennakkosuosikki, mutta Salzburg on osoittanut kuuluvansa tälle tasolle. Salzburg on myös ottanut askelia ylöspäin, sillä joukkueet kohtasivat viimeksi 2020 Mestarien liigan alkulohkossa, jolloin Bayern voitti vieraissa 6-2 ja kotona 3-1. Tasoero on pienempi, mutta selkeä silti isännille. Kotikentällään Bayern ei kompuroi vaan ottaa voiton ja jatkopaikan, mutta ottelussa tuskin tyydytään yhteen tai kahteen maaliin, vaan osumia on luvassa enemmänkin.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!