Banner Image
24.11. Mestarien liiga: Manchester City – PSG | Lohkovoitto pelissä

2021-11-24 22:00:00

PSG +1

Panos
2/5

Mestarien liigassa nähdään keskiviikkona huippukamppailu, kun A-lohkon kärkikamppailussa kohtaavat Manchester City ja PSG. Ottelu alkaa klo 22.00.

City nojaa vahvasti omaan tyylinsä pelata ja kierrättää

Manchester Cityn vire on vahva huippukamppailun alla. Joukkue on voittanut kolme kamppailua peräkkäin, joista kaksi Valioliigassa ja yhden Mestarien liigassa, kun joukkue kaatoi Club Bruggen 4-1. City on myös ailahdellut kauden mittaan yllättävissäkin paikoissa, mutta pääsääntöisesti peli on ollut tasapainoista ja tehokasta. City on jatkanut tuttua kaavaansa vahvaan rotaatioon nojaten, ja miehet eri pelipaikoilla vaihtuvat tiuhaan. Tällä tyylillä City saa tuoreita jalkoja jokaiseen otteluun, mutta kääntöpuolena joukkue ei ehkä hitsaudu niin hyvin yhteen kun vieressä oleva kaveri vaihtuu lähes jokaiseen otteluun.

City johtaa A-lohkoa pisteen erolla PSG:hen ja myös Valioliigassa joukkue on upeissa asemissa sarjakakkosena. Mestarien liigan ainoa pistemenetys on tappio juuri PSG:lle, kun joukkue taipui lukemin 0-2 vierasottelussa. Cityn puolustus on todella tiivis ja hyvä, ja hyökkäyspäässä uhka on koko ajan olemassa. Ferran Torres ja Kevin De Bruyne ovat edelleen sivussa, Jack Grealish on epävarma pienen kolhun vuoksi. Riyad Mahrez on jäänyt pieneen rooliin Valioliiga-otteluissa, mutta Mestarien liigassa Mahrez on tuttu näky kentällä ollen joukkueensa paras maalintekijä neljällä osumallaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

PSG:n potentiaali on valtava

PSG on niukasti pisteen perässä Cityä, mutta on etenemässä silti vahvasti ensi kevään pudotuspeleihin. PSG:n peli ei ole varsinaisesti vakuuttanut kuin harvakseltaan, mutta potentiaali joukkueessa on huikea. Joukkueeseen kauden alussa hankittu Lionel Messi on päässyt koko ajan parempaan ja parempaan vireeseen, ja Messi on löytänyt hiljalleen myös maalijyvänsä. PSG:n vire on hyvä ennen huippuottelua, kuusi viime ottelua ovat sujuneet ilman tappiota saldolla 4-2-0. Joukkueen hallussa on myös Ligue 1-sarjan kärkipaikka 11 pisteen erolla seuraaviin, joten keskittyminen on hyvin pitkälti euromenestyksesä.

PSG on väläytellyt taitojaan siellä täällä, ja alkusyksyn City-voitto oli osoitus mihin joukkue parhaimmillaan pystyy. PSG:n peli paranee varmasti kauden mittaan ja Messi, Mbappe sekä Neymar ovat kolmikko joka voi kaataa joukkueen kuin joukkueen. Mestarien liigassa Messi on osunut kolmesti ollen joukkueensa paras maalintekijä, Mbappe on osunt vain kerran ja Neymar ei vielä kertaakaan. Kokoonpanotilanne PSG:lle on parempi kuin aikoihin, sivussa ovat enää ainoastaan Draxler, Rafinha, Letellier ja Bernat. Cityä vastaan kasassa on siis todella vahva ryhmä Pochettinon näin halutessaan.

PSG tehoilee vieraissakin

City on ollut joukkueiden välisissä otteluissa aikaisemmin niskan päällä, mutta PSG:n voitto 2-0-lukemin syyskuussa oli osoitus että puntit ovat tasoittuneet. City nauttii kotonaan pelikansan suosiota, mutta PSG ei ole vieraskentällä täysin aseeton, vaan pystyy omalla pelillään tekemään useammankin osuman Cityn verkkoon. PSG:n potentiaali on valtava, ja ehjänä ollessaan sen kokoonpano on laajempi ja laadukkaampi kuin kenenkään muun.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!