Banner Image
15.3. Mestarien liiga: Manchester United – Atletico Madrid | Kaksi alisuoriutujaa vastakkain

Manchester United etenee jatkoon

@1.620

Panos
1.5/5

Tiistaina Mestarien liigassa nähdään jännittävä ottelu, jossa Manchester United ratkaisevat jälleen uuden joukkueen joka etenee puolivälieriin. Ottelu alkaa klo 22.00.

United väläytteli jälleen

Manchester United palasi voittojen tielle nöyryyttävän derbytappion jälkeen, jonka joukkue koki Cityn käsittelyssä. 1-4-tappio muuttui Tottenhamia vastaan riemukkaaksi 3-2-voitoksi ja osoitti jälleen Unitedin todellisen potentiaalin. Cristiano Ronaldo oli kuntoutunut vammastaan ja täräytti Tottenhamia vastaan hattutempun, Ronaldo on edelleen pelaaja joka ratkaisee yksittäisiä otteluita omalla tekemisellään, ja konkarilla voi olla sanansa sanottavana myös Mestarien liigan pudotuspeleissä.

United taisteli 1-1-tasapelin Atleticon vieraana ja pääsee hyvistä lähtökohdista jälkimmäiseen otteluun. Joukkueen puolustuslinjassa kokeilut jatkuvat ja tasaisesti pelaavaa miehistöä ei tunnu löytyvän, mutta keskikentällä ja hyökkäyksessä potentiaalia löytyy. Ronaldon kuntoutuminen pelikuntoon on loistava asia joukkueelle, Mestarien liigassa maaliverkkoja tällä kaudella ovat heilutelleet Ronaldon (6 maalia) lisäksi useampi pelaaja kertaalleen, mutta toista yhtä varmaa maalintekijää joukkueessa ei tällä hetkellä ole. Scott McTominay on edelleen mahdollisesti sivussa ottelusta, mutta muuten joukkueella ei mainittavia poissaoloja ole. Kuuden viime ottelun saldo on 3-2-1 joka kertoo kuitenkin jonkinlaisesta tasaisuudesta.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Atletico on jonkinlaisessa käymistilassa

Atleticon kausi on ollut kotoisassa La Ligassa pienoinen pettymys. Joukkue on sarjassa neljäntenä ja mahdollisuudet mestaruuteen ovat menneet, eikä joukkueen puolustus ole ollut läheskään yhtä tiivis kuin viime kausina. Pelissä on ollut omia ongelmia läpi kauden, mutta Mestarien liigassa joukkueella on edelleen sauma edetä pitkälle. Vaikeuksista huolimatta Atletico on pelannut kuusi viimeisintä ottelua saldolla 4-1-1 ja joukkue on pystynyt voittamaan kolme viimeisintä La Liga-otteluaan. Voitoista huolimatta joukkueen pelissä on ongelmia, jotka näkyivät myös Unitedia vastaan kolmisen viikkoa sitten.

Atletico ei ole uusiutunut tarpeeksi ja pitkään yhdessä pysynyt joukkue sekä valmentaja tarvitsisivat jonkinlaista ravistelua. Joukkueen pelistä on useimmiten puuttunut se raivokas tunne joka niin usein on nähty Simeonen toimesta kentän laidalla sekä pelaajien otteista kentällä. Tämä seikka voi lopulta koitua joukkueen kohtaloksi myös tämän kauden Mestarien liigassa. Antoine Griezmann, Joao Feliz ja Luis Suarez ovat hyökkäyspäässä selkeä pelote, mutta tehot ovat etenkin Mestarien liigassa laahanneet pahasti odotuksia perässä. Cunha ja Wass on varmudella sivussa, muutama muu pelaaja on vielä epävarmojen listalla.

Kotietu merkittävässä roolissa

Tiistain illassa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka ovat kaukana potentiaalinsa huipulta. United väläyttelee, mutta tasaisuutta ei löydy. Atletico myös pelaa perushyvin, mutta isot voitot ja säihkyminen kentällä on jäänyt vähiin. Ronaldon paluu pelikentille on nostanut Unitedin tasoa, ja nuori Anthony Elenga on vielä kirjoittamaton kortti europeleissä. Kotietu kääntää vaakaa Unitedin suuntaan, ja isännillä on suurempi potentiaali edetä otteluparista jatkoon.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!