Banner Image
17.8. Mestarien liiga: Monaco – Shakhtar Donetsk | Mielenkiintoinen kamppailu odotettavissa!

2021-08-17 22:00:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Monaco tavoittelee paluuta Mestarien liigaan kahden vuoden tauon jälkeen. Muun muassa Bayern Munchenia aiemmin luotsanneen Niko Kovacin suojatit ovat suuria suosikkeja tiistaina, kun se kohtaa playoff-kierroksen ensimmäisessä osaottelussa kotonaan ukrainalaisen Shakhtar Donetskin.

Mielenkiintoiset seurat vastakkain

Viime kierroksella Monaco kaatoi Sparta Prahan helpohkosti. Ensimmäisessä osaottelussa Monaco löi tsekit 2-0, eikä toisessakaan ottelussa suuria muutoksia nähty, kun Sparta joutui myöntämään Kovacin ryhmän paremmakseen lukemin 1-3.

Kyseessä on vasta Monacon seurahistorian viides kerta, kun joukkue joutuu tavoittelemaan Mestarien liigan lohkopaikkaa karsintojen kautta. Karsintaurakka on päättynyt Monacon osalta pettymykseen vain kerran – tämä tapahtui kaudella 2015/16. Monaco putosi jatkosta espanjalaisseura Valenciaa vastaan kaudella 2015/16 siitä huolimatta, että monacolaiset voittivat ensimmäisen osaottelun.

Kotimaan sarjassa Monacolla on ollut eurokenttiä vaikeampaa, sillä joukkue ei ole voittanut kahdesta ensimmäisestä sarjaottelusta yhtäkään. Viime viikonloppuna Monaco hävisi yllättäen kotikentällään Lorientille 0-1, vaikka Kovacin suojatit hallitsivat pelitapahtumia läpi ottelun. Palloa ei kuitenkaan saatu toimitettua maaliin asti, ja tämä kostautui, kun Lorient teki voittomaalinsa joukkueen ainoasta maalipaikasta koko ottelussa.

Monacoon verrattuna Shakhtar on Mestarien liigan vakionimi. Ukrainalaisseura on ollut lohkovaiheessa mukana viidellä perättäisellä kaudella, eikä se ole joutunut karsinnoissa aikaisempina vuosina juuri pelaamaan. Viimeksi Shakhtar pelasi karsinnoissa vuonna 2016, jolloin se putosi yllättäen sveitsiläiselle Young Boysille.

Kahdeksasta viime Mestarien liigan vierasottelustaan Shakhtar on hävinnyt vain yhden. Tämän kahdeksan ottelun aikana Shakhtar on kaatanut muun muassa Real Madridin lukemin 3-2 ja pelannut viime kaudella Serie A:n voittaneen Interin kanssa maalittoman tasapelin.

Tämän vuoden karsinnat Shakhtar aloitti hienosti kaatamalla belgialaisen Gentin yhteismaalein 4-2, ukrainalaisseuran voittaessa molemmat osaottelut 2-1 lukemin. Myös kotimaan kentillä joukkue on pelannut mainiosti, sillä neljästä ensimmäisestä sarjaottelustaan se on voittanut kolme.

Monaco vs Shakhtar H2H

Ainoa kilpailullinen ottelu Monacon ja Shakhtarin välillä pelattiin vuonna 1979, jolloin joukkueet kohtasivat Europa Leaguen ensimmäisellä karsintakierroksella.

Tällöin molemmat seurat voittivat kotiottelunsa, mutta Monaco paineli otteluparista jatkoon yhteismaalien perusteella.

Vuonna 2015 joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa, jolloin Shakhtar nappasi voiton lukemin 3-0.

Monaco vs Shakhtar Ennakko

Monaco lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta hyökkäysvoimaisen materiaalinsa ansiosta Shakhtar kykenee ehdottomasti tekemään kiusaa illan isännille. Voittajavetoa tähän otteluun ei lähdetä lyömään, sillä parempaa pelattavaa löytyy ottelun maalimääristä.

Vierasmaalisäännön poiston myötä ensimmäisessä osaottelussa tuskin liikaa peruutellaan, vaan odotettavissa on vauhdikas päästä päähän tempoileva ysikymppinen. Paras pelivalinta otteluun on ”Yli 2.5 maalia”, jolle tarjotaan hyvää kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!