Banner Image
28.9 Mestarien liiga: PSG – Manchester City | Ennakkosuosikit vastakkain

2021-09-28 22:00:00

Manchester City

Panos
1.5/5

Tiistaina Mestarien liigassa nähdään todellinen huippukamppailu, jossa ennakkoon suurimmat turnauksen suosikit PSG ja Manchester City kohtaavat klo 22.00 alkaen.

PSG hienoinen kysymysmerkki

PSG teki suurhankinnan kauden alussa ja hankki itselleen Lionel Messin Barcelonasta. Messin alku joukkueessa on ollut vaikea, mutta potentiaali huippujoukkueessa on suuri, etenkin kun vieressä ovat Neymar, Mbappe ja kumppanit. PSG johtaa Ranskan pääsarjaa puhtaalla pelillä kahdeksan kierroksen jälkeen, eikä joukkueelle taida pysäyttäjää Ranskan sisältä löytyä. Haaste onkin menestyä Euroopassa, kun vastassa ovat maanosan absoluuttisesti parhaat joukkueet.

PSG aloitti Mestarien liigan nöyryyttävällä 1-1-tasapelillä Club Bruggea vastaan. Nyt vastaan asettuu Manchester City, joka mittaa PSG:n kunnon tässä vaiheessa kautta. PSG ei pääse parhaalla joukkueellaan PSG:n kimppuun, sillä poissaolijoiden lista on vaikuttavan pitkä. Sivussa ovat mm. Ramos, Di Maria, Kurzawa sekä mahdollisesti Messi ja Verratti. Poissaoloista tulee isännille hieman miinusta.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Cityn vahvuus laajassa materiaalissa

Manchester Cityn aloitus kauteen on ollut hyvä. Joukkue on Valioliigassa toisena kuuden kierroksen jälkeen ja Mestarien liigan joukkue aloitti komealla 6-3-voitolla RB Leipzigistä. City ei onnistunut hankkimaan huippuhyökkääjää itselleen, kun sekä Harry Kane ja Cristiano Ronaldo jäi saamatta. Tämä muodostunee ongelmaksi vasta kevään pudotuspeleissä, jonne City vääjäämättä itsensä pelaa.

Cityn etuna on todella laaja materiaali, ja viikonlopun Valioliigakierroksella mm. Riayd Mahrez oli penkillä koko ottelun, joten todennäköisesti laituri on aloituksessa tiistaina. Kokoonpanotilanne joukkueella on muutenkin hyvä, ainoat poissaolijat saattavat olla pienet kolhut saaneet Gundogan ja Zinchenko. Parhaimmillaan City on hyökkäyssuntaan täysin dominoiva ja pysäyttämätön, mutta puolustussuuntaan peli on myös ollut erittäin laadukasta. Itseluottamusta nostaa varmasti Chelsean kaataminen viikonloppuna tasaisen esityksen jälkeen 1-0-lukemin.

City ollut keskinäisissä niskan päällä

PSG ja City ovat olleet tuttu taistelupari viime vuosina eurokentillä. City on ollut viime kohtaamisissa hieman edellä, ja viime kaudella City pääti PSG:n eurounelman pudotuspeleissä. City pelaa kovia otteluita viikosta toiseen, kun taas PSG on omassa kastissaan Ranskassa. Kovien otteuiden puute on aina välillä näkynyt PSG:n otteissa. Cityn kokoonpanotilanne on parempi ja joukkue on selkeästi hyvässä iskussa, joten vierasvoiton pelaaminen kuulostaa tässä vaiheessa hyvältä vaihtoehdolta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!