Banner Image
2.9 MM-karsinta: Italia – Bulgaria | Euroopan mestari ottaa omansa

2021-09-02 21:45:00

Kokonaismaalimäärä 2-3

Panos
2/5

Tuore Euroopan mestari Italia kohtaa Bulgarian MM-karsintaottelussa torstaina klo 21.45 alkaen.

Italia jatkaa voitokkaana

Italian EM-turnaus sujui alusta loppuun ssaakka loistavasti, ja ilman tappioita pelannut joukkue kaatoi lopulta Englannin EM-finaalissa rangaistuslaukauskisan jälkeen. Italialla on kaikki ottelut huomioiden loistava putki muutenkin menossa, sillä joukkue on pelannut jo 34 ottelua peräkkäin ilman tappioita. MM- karsinnat joukkue aloitti keväällä kolmella voitolla maalieron ollessa 6-0. Kevään otteluissa kaatuivat Pohjois-Irlanti, Bulgaria ja Liettua, kaikki 2-0-lukemin.

Italia johtaa C-lohkoa kolmen pisteen erolla niin ikään EM-kisoissa hyvin esiintynyttä Sveitsiä. Italia on lohkonsa kiistaton suosikki etenemään suoraan MM-kisoihin, ja joukkuen pelillinen pohja on todella vahva, kiitos mestarivalmentaja Roberto Mancinin. Jos Italian pelistä jotain heikkoutta hakee, on se joukkueen kyvyttömyys maalintekoon, vaikka joukkue vyöryttäisikin hyökkäyksiä vastustajan puolustusalueelle. Ciro Immobile ei varsinaisesti onnistunut EM-kisoissa, mutta toki Italian tasoisella joukkueella on myös hyökkäyspäässä osaavia pelaajia. Joukkue pitää palloa ja puolustaa hyvin, mutta maalitalkoita se ei järjestä kuin harvoin.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Heikko Bulgaria

Bulgaria on selkeästi alempaa kastia jalkapallokartalla, ja joukkue sai vain haaveilla EM-kisapaikasta. Bulgaria on pelannut voitoitta kahdeksan viimeisintä otteluaan, MM-karsinnoissa sillä on saldo 0-1-2. Tasapelipisteen Bulgaria sai maalittomassa tasapelissä Pohjois-Irlantia vastaan, tappiot tulivat Sveitsille ja Italialle. Bulgaria pelasi myös Suomea vastaan 2020 syksyllä UEFA Nations Leaguessa häviten molemmat ottelut.

Bulgaria on C-lohkon toiseksi viimeisenä ainoastaan Liettua takanaan. Joukkueen on vaikea nähdä saavuttavan MM-kisapaikkaa Sveitsin tai Italian kustannuksella, ja Bulgarialle on helppo ennustaa paikkaa lohkonsa kahden viimeisen joukossa. Taso on tällä hetkellä tämä, ja ilman kehitysaskelia lähitulevaisuus ei näytä sen ruusuisemmalta.

Italian maali pysyy puhtaana

Italia lähtee kotiotteluunsa todella isona suosikkina. Mestaruuskrapulaa ei varmasti podeta ja jalkeilla on jälleen vahva joukkue. Bulgaria ei pysty Italiaa haastamaan, ja on vaikea uskoa heikon vierasjoukkueen murtavan Italian vahvaa puolustusta kertaakaan. Peli-ideana kotivoitto ilman päästettyä maalia tai Italian reilumpi voitti kuulostavat hyviltä vaihtoehdoilta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!