Banner Image
11.11. MM-karsinta: Kreikka – Espanja | B-lohkossa ratkaisun hetket

2021-11-11 21:45:00

Espanja & ottelussa alle 3.5 maalia

Panos
2/5

MM-karsinnat vuoden 2022 kisoihin käydään loppuun seuraavan reilun viikon aikana. B-lohkossa tilanne on vielä mielenkiintoinen, kun kolmantena oleva Kreikka kohtaa Espanjan torstaina klo 21.45 alkaen.

Kreikka ei vielä entisaikojen vireessä

Kreikan jalkapallo on ollut jo vuosia alamaissa, eikä vuoden 2004 EM-mestari pelannut menneen kesän EM-kisoissa. MM-karsinnoissa Kreikka on tiukassa paikassa, sillä joukkue on kolmantena, neljä pistettä Espanjan takana ja kuusi pistettä lohkokärki Ruotsia perässä. Kreikan otteissa on ollut samaa ongelmaa mitä viime vuosina muutenkin, joukkue on kohtalaisen mielikuvitukseton ja tehoton hyökkäyspäähän, tehoja ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Kuluvissa karsinnoissa Kreikka on kuudessa ottelussa tehnyt seitsemän maalia.

Syksyllä pelatuissa karsintaotteluissa Kreikka kaatoi Georgian ja hieman yllättäen Ruotsin kotona, mutta tasasi pisteet Kosovon vieraana ja hävisi Ruotsille vieraissa. Karsintojen viimeinen ottelu Kreikalla on Kosovoa vastaan kotikentällä, joten Espanjaa vastaan hyvällä tuloksella vähintään jatkokarsintapaikka voisi olla vielä mahdollinen. Pelillinen haaste on kuitenkin kova, sillä Kreikan pelistä löytyy kehitettävää molemmissa kenttäpäädyissä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Espanja tiukoilla loppuun saakka

Espanja on B-lohkon toisena kaksi pistettä Ruotsia perässä. Tilanne on vielä kuitenkin täysin auki, sillä Espanja kohtaa Kreikan jälkeen Ruotsin ottelussa, joka voi määrittää lohkoykkösen ja suoran MM-kisapaikan kohtalon. Espanja kuuluu maajoukkueena Euroopan kärkimaihin ja maa tuottaa jatkuvasti uusia, taitavia pelaajia. Kesän EM-kisoissa Espanja pääsi aina välieriin saakka, missä joukkue hävisi tulevalle mestarille Italialle.

Kuluvan syksyn karsintaottelut Espanja on hoitanut mallikkaasti. Joukkue hävisi syyskuun alussa Ruotsille 1-2, mutta voitti tämän jälkeen Georgian ja Kosovon. Espanja pelasi myös Nations Leaguen A-liigan lopputurnauksessa, jossa se voitti Italian mutta hävisi Ranskalle finaalissa myös 1-2-lukemin. Espanja pitää palloa ja hyökkää laadukkaasti, mutta viime aikoina joukkueen puolustuspelissä on sattunut merkkausvirheitä ja sekaannuksia, joista vastustajat ovat onnistuneet rokottamaan. Lisähuolta tuo neljän karsintamaalin Ferran Torresin poissaolo loukkaantumisen vuoksi, mutta Espanja saa kyllä laadukkaan joukkueen kokoon.

Espanja on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus

Kreikka ja Espanja kohtasivat kuluvissa karsinnoissa ensimmäisen kerran viime keväänä, jolloin joukkueet pelasivat 1-1-tasapelin. Joukkueet eivät ole muuten viime vuosina kohdanneet, vaan edelliset ottelut ovat vuosilta 2003-2008. Espanja on näistä kahdesta joukkueesta laadukkaampi, mutta omat ongelmansa silläkin on. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä, joten pelistä odotetaan avointa, joka sopii Espanjan taitaville pelaajille, jotka löytävät aukot vastustajien puolustuslinjassa. Vierasvoitto toteutuu kuusi kertaa kymmenestä, mutta odotettavissa on tiukka kamppailu.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!