Banner Image
7.9 MM-karsinta: Ranska – Suomi | Lohkon kärkijoukkueet isossa ottelussa

2021-09-07 21:45:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

MM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta tiistaina huippukamppailulla, kun vastassa on lohkoykkönen Ranska. Ottelu alkaa klo 21.45.

Suomi ilman tappioita MM-karsinnoissa

Suomi jatkoi hyviä otteitaan MM-karsinnoissa lauantaina, kun se kaatoi Olympiastadionilla Kazakstanin Joel Pohjanpalon upealla puskumaalilla 1-0. Voiton myötä Suomi nousi lohkon kakkospaikalle ja kiinni jatkokarsintapaikkaan, eroa lohkokärki Ranskaan on viisi pistettä, mutta Ranska on pelannut kaksi ottelua enemmän. Kazakstania vastaan Suomi piti palloa ja hallitsi pelin virtausta, pientä miinusta tulee maalipaikkojen tuhlailusta.

Ranskaa vastaan kehiin palaavat korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa ollut Glen Kamara sekä Joona Toivio. Ranskaa vastaan peli on täysin erilaista kuin lauantain ottelussa, sillä Ranska on eri luokan vastustaja kuin Kazakstan. Suomi vetäytyy varmasti alas ja puolustaa koko joukkueen voimin, luottaen pallonriistojen jälkeisiin vastaiskuihin. Joukkue ja muoto kentällä lieneen hyvin lähellä samaa joukkuetta, joa vei Huuhkajat EM-kisoihin.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Ranskan peli ei ole uomissaan

Ranska on osoittanut olevansa haavoittuvainen. Joukkue jäi Ukrainaa vastaan 1-1-vierastasapeliin lauantaina. Tasapelin myötä Ranska piti paikkansa karsintalohkon kärjessä, mutta joukkueen peli ei ole täysin kunnossa. Ranskan pelin rakenteessa on samoja ongelmia kuin kesän EM-kisoissa. Joukkue tuhlailee maalipaikkoja ja myös puolustuspäässä sattuu virheitä.

Ranska pelasi lauantaina ja pelaa myös Suomea vastaan ilman Kylian Mbappea. Menetys näkyy hyökkäyspään tehoissa, mutta silti Ranskalla löytyy kärjestä Anthony Martial, Karim Benzema ja Antoine Griezmann. Ranskan pelaajat ovat hyvin itsetietoisia ja vaihtelevat tulokset saattavat aiheuttaa eripuraisuutta ja paineita, jotka voivat myös näkyä kentällä tiistaina, mikäli Suomi pystyy pitämään maalinsa puhtaana pitkään.

Tiivis Suomi hankala vastus

Ranska on Suomea vastaan iso ennakkosuosikki, mutta vailla mahdollisuuksia Huuhkajat eivät ole. Vuosi sitten syksyllä pelattu harjoitusottelu päättyi Suomelle vieraissa 2-0, mutta nyt kyseessä on eri tason Ranska. Joukkueilla on kolme keskinäistä kohtaamista joista Ranska on voittanut kaksi. Suomi lähtee varovaisesti otteluun ja suojelee omaa maaliaan erittäin kurinalaisesti, eikä peli aukea liikaa vaikka Suomi jäisi maalin tappiolle. Pelataan rohkeasti alle 2.5 maalia mukavalla kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!