Banner Image
4.9 MM-karsinta: Suomi – Kazakstan | Huuhkajat janoaa voittoa

2021-09-04 16:00:00

Suomi & ottelussa alle 3.5 maalia

Panos
2.5/5

Suomi kohtaa Olympiastadionilla MM-karsintaottelussa Kazakstanin lauantaina klo 16.00 alkaen.

Suomi suosikkina kotiotteluun

Suomi pelasi aikaisemmin viikolla maaottelun Walesia vastaan kokeilupitoisella joukkueella, ja tuloksena oli mukava 0-0-tasapeli. Nyt panokset jälleen kasvavat, kun voitolla Suomella voisi olla mahdollisuus nousta lohkon kakkospaikalle. Suomi aloitti MM-karsinnat keväällä kahdella tasapelillä Bosnia&Hertsegovinaa ja Ukrainaa vastaan ja on todella hyvissä asemissa lohkossaan. Ranska ja Ukraina ovat pelanneet kaksi ottelua enemmän kuin Suomi, joten kaikki on lohkossa vielä auki.

Suomi lähtee ennakkosuosikkina lauantain otteluun. Walesia vastaan penkillä olivat mm. Pukki ja Pohjanpalo, sekä Hradecky. Nyt Markku Kanervan miehistö lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Kazakstanin kimppuun. Sivussa ovat Glen Kamara korttitilin täyttymisen vuoksi ja Robin Lod loukkaantumisen vuoksi, mutta jalkeille saadaan vahva miehistö. Teemu Pukki ollut maajoukkueelle jälleen kaikki kaikessa, hyökkääjä on tehnyt kaikki Suomen kolme maalia.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Kazakstan kiusaa vahvempiaan

Kazakstanilla on ollut kiusaajan rooli kuluvissa MM-karsinnoissa, sillä se on napannut tasapelit jo kahdesti Ukrainaa vastaan. Toistaiseksi ainoa tappio tuli Ranskalle lukemin 0-2. Kazakstan ei kuulu lohkon suosikkikeihin, mutta ei joukkue ole myöskään mikään heittopussi. Kazakstan ei ole Euroopan tasolla kuitenkaan huippujoukkue, viime vuosina se on hävinnyt mm. Pohjois-Makedonialle, Liettualle ja Albanialle.

Ruslan Valiullin on kahdella osumallaan Kazakstanin tehokkain pelaaja näissä karsinnoissa. Joukkueessa ei isoja tähtiä ole, vaan pelaaminen perustuu tiiviiseen joukkuepeliin ja oman maalin varjelemiseen. Kazakstan on pelannut jo kymmenen ottelua peräkkäin ilman voittoa, hyvästä taistelusta huolimatta käteen on jäänyt kasa pettymyksiä ja tasapelejä.

Suomi on parempi joukkue

Suomi on mielenkiintoisessa paikassa, sillä voitolla joukkue nousee taistelemaan tosissaan lohkon kakkossijasta. D-lohkossa on ollut todella paljon ristiinpelaamisia, kun myös Ranska jäi yllätystasapeliin Bosnia&Hertsegovinaa vastaan. Suomi pystyy kotikentällään puolustamaan varmasti, mutta kysymys onkin kuinka hyvin Huuhkajalauma onnistuu murtamaan Kazakstanin puolustuksen. Suomi on voittanut maiden kaksi aikaisempaa kohtaamista, ja normaalilla suorittamisella lauantaina juhlitaan kotivoittoa ja täyttä pistepottia ensimmäistä kertaa näissä karsinnoissa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!